Bli kvitt briller og linser

Vi vet hvilke utfordringer du  kan slite med i din arbeidshverdag, kort og god fordi vi har hjulpet mange til å få en enklere tilværelse. 

Vi kan løse alle helt vanlige synsfeil med en rask og skånsom behandling – så om du er nærsynt, langsynt, har skjeve hornhinner eller  er lei av lesebrillene dine, kan vi nok hjelpe deg. Over 80 % av de som kommer til oss og ønsker seg fri fra briller eller linser, har de riktige forutsetningene for å kunne gjøre en behandling.

Som medlem i Politiforbundet vil undersøkelsen være kostnadsfri (ord. 500 kr) og du vil få 10% rabatt på selve operasjonen.

Ta steget videre og book din undersøkelse!

Ditt første steg på veien, er å booke tid til en undersøkelse. Da får du svar på om du har de riktige forutsetningene for en behandling, samt hvilken metode som vil være den beste for akkurat deg. Du trenger ikke ta stilling til  hvilke behandling du skal gjøre. Det tar våre fagpersoner seg av. Våre optikere og øyekirurger har tross alt spesialkompetanse og lang erfaring innenfor synskorrigerende behandlinger, så du er i de aller beste hender hos oss.  Fyll ut skjemaet under. Finn din klinikk, og en ønsket tid for undersøkelsen, så har du tatt ett steg nærmere.