Er resultatet etter operasjonen bestående?

Ja, den synsfeilen som har blitt korrigert, er endret for alltid. Men det kan skje andre forhold ved synet som ikke har noe med akkurat den korrigerte synfeilen å gjøre.

Det er viktig å tilegne seg kunnskap om synets utvikling i løpet av livet, siden det utvikler seg hele tiden og da på mange ulike områder. Både synet, og øyet som sådan er helt unikt, men svært komplekst og noe vi ofte glemmer å gi nok oppmerksomhet i det daglige. Den synsfeilen som blir korrigert er bestående. Likevel kan endringer i synet, som ikke har med den synskorrigerende behandlingen å gjøre, oppstå senere. For eksempel vil ikke en laseroperasjon påvirke utviklingen av alderssyn. Alderssynet er forøvrig en tilstand som utvikler seg i løpet av livet hos alle mennesker, selv de som aldri tidligere har hatt en synsfeil vil oppleve denne utviklingen her. Den må løses enten ved brillebruk eller ved en synskorrigerende behandling.

Det er derfor ingen garanti for varig brillefrihet selv om man har operert en synsfeil som man har på et gitt tidspunkt.

Var denne siden nyttig?

Bestill time

Se oversikt over ledige timer hos din nærmeste klinikk

Eller bestill time via telefon på 23 96 03 92

Spør oss

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 15:30
23 96 03 92

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå