Lev livet! Uten briller og linser

Gleden ved å slippe briller og linser kan nesten ikke beskrives, den må oppleves.

Uansett om du lever et stillesittende eller actionfylt liv i dag, så vil du nok kjenner deg friere og mer levende når du har gjort en øyelaser.

Det første steget mot et liv i frihet starter med en synsundersøkelse. Da undersøker vi om du kan behandles for akkurat din synsfeil. Du booker deg inn til den nederst på denne siden.

Dette er stegene:

1. Undersøkelse

Første steget er å booke en undersøkelse hvor vi finner ut om det er mulig for deg å gjøre en øyelaser. Memiras optiker gjennomfører i løpet av en time en nøye og omsorgsfull undersøkelse, forteller hva du kan forvente deg etter en øyelaser, samt svarer på alle dine spørsmål. 
Les mer om undersøkelsen

2. Øyelaser

Dersom du  er blandt de rundt 80% som kan gjøre øyelaser, booker optikeren inn en tid til selve operasjonen. Du gjør vanligvis ikke undersøkelsen og operasjon samme dag. På operasjonsdagen møter du øyelegen, som da gjør en ny og helt uavhengig undersøkelse  av øynene slik at vi får en dobbel kontroll på at forutsetningene for operasjon er optimale. Deretter gjøres selve øyelaserbehandlingen. Med alle forberedelsene samt selve inngrepet, vil dette ta ca 30 minutter. Deretter får du hvile i hvilerommet til du ønsker å dra hjem igjen. 
Les mer om øyelaser

3. Kontroller og oppfølging

De fleste ser bra allerede samme kveld som operasjonen ble gjort, og kan gå på jobben dagen etter øyelaseren. Du får med deg øyedråper som skal brukes  i løpet av helingsprosessen. Du vil få  entydige instruksjonen om dette før du drar hjelp på operasjonsdagen. Du blir også kalt inn til flere kontroller i tiden etter operasjonen. I sjeldne tilfeller kan det være behov for kompletterende behandlinger for å oppnå ønsket resultat. Alt dette inngår i prisen du betaler for selve øyelaseroperasjonen.

4. Hva koster det?

Øyelaser koster fra  555 kroner per måned eller 23.900 kroner om du velger å betale alt på en gang. Prisen er for begge øynene og inkluderer alle legemiddel og kontroller som trengs. 
Prisliste

Dessuten inngår vår unike 5-årige trygghetsgaranti som innebærer at alt inngår i prisen og at Memira står for kompletterende behandlinger dersom behovet oppstår i løpet av fem år.

Chatt nå

Chatta med kundeservice.

Utenfor åpningstid
Man – Fre 08:00 – 16:30
er det kun chatboter som er tilgjengelig

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 16:30
800 22 636

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå