Akkurat Nå: Undersøkelse kun 10 kr. Book din tid i dag!

 

Slik ble Leif kvitt brillene sine!

Leif har utviklet alderssyn og plages med det i sin aktive hverda. For han ønsker virkelig å leve livet og gjøre akkurat som han ønsker til enhver tid, uten å være avhengig av brillene hele tiden. Men heldigvis har han fått bukt med både alderssynet og andre synsfeil som har vært et problem gjennom hele livet. Se filmen hvordan han har løst frustrasjonen sin.

 

Vi må alle bidra til en bedre fremtid!
Alle sammen bør ha fått med seg de miljømessige utfordringene som  skjer rundt i verden, og ikke minst har mange av oss både sett og kjent på kroppen selv hva... Les mer »
Er havet så asurblått og vakkert som det kan se ut til?
Hvordan ser det egentlig ut i havet? Vi har alle hørt om forsøpling av verdenshavene, og at  plasten som flyter rundt omkring er et stort miljøproblem.  Heldigvis har vi fått... Les mer »
Hjelp oss å forstå hva du som linsebruker gjør!
Vi er nysgjerrige og  ønsker å forstå litt mer av  hva de som til vanlig bruker linser gjør etter bruk.  Vi er nemlig opptatt av å finne de små viktige... Les mer »

Gratis onlinekurs om øyeoperasjoner!

På Memiras 5 dagers kurs, får du vite alt du trenger om øyeoperasjoner.

Fyll inn mailadressen din under, og motta en mail hver dag i 5 dager som gir deg nyttig kunnskap om øyeoperasjoner. Kurset starter med en gang du har meldt deg på.

Age