Slik ble Leif kvitt brillene sine!

Leif har utviklet alderssyn og plages med det i sin aktive hverda. For han ønsker virkelig å leve livet og gjøre akkurat som han ønsker til enhver tid, uten å være avhengig av brillene hele tiden. Men heldigvis har han fått bukt med både alderssynet og andre synsfeil som har vært et problem gjennom hele livet. Se filmen hvordan han har løst frustrasjonen sin.

 

Sommer i Norge 2020 – kan bli skikkelig bra!
For de aller fleste kommer sommeren i år til å foregå i vårt moderland. Kanskje det ikke blir så aller verst likevel? Kanskje du får mer tid til å få... Les mer »
Øyeklinikk – slik gjør du et trygt og sikkert valg
Trygghet og sikkerhet i førsterekke Når du skal velge hvilken klinikk som skal utføre din øyelaser- eller linsebytteoperasjon, er de mange momenter å ta stilling til. For å hjelpe deg... Les mer »
Informasjon i forbindelse med Covid-19
På Memira Eyecenter prioriterer vi alltid din sikkerhet. På grunn av dette har vi godt innarbeidede prosesser som som har til hensikt å gjøre din øyeoperasjon så sikker som mulig.... Les mer »

Gratis onlinekurs om øyeoperasjoner!

På Memiras 5 dagers kurs, får du vite alt du trenger om øyeoperasjoner.

Fyll inn mailadressen din under, og motta en mail hver dag i 5 dager som gir deg nyttig kunnskap om øyeoperasjoner. Kurset starter med en gang du har meldt deg på.

Age