Tea Tistrand

Skuffelsen var stor da Tea fikk avslag på en synskorrigerende operasjon i 2012. Åtte år senere var det likevel aktuelt med et linsebytte (RLE) – les om Teas livsendring og hvordan livet har blitt enklere uten briller!

Har brukt briller hele livet

Tea har brukt briller siden hun var seks år gammel, og senere i livet også linser. Siden hun har hatt skjeve hornhinner har ikke linsene fungert særlig bra, og hun så bare 60% med linsene. Derfor har hun motvillig brukt briller de siste årene.

I 2012 ble Tea undersøkt av Memira, men ble avvist da hun var for ung for en linsebytteoperasjon. Skuffelsen var stor i starten, men hun måtte akseptere situasjonen og stole på vurderingen som ble gjort.

Åtte år senere i 2020 kunne hun endelig ta en linsebytteoperasjon – det ble en livsendring.

– Det er helt fantastisk å slippe briller, jeg er så utrolig glad og lettet. Jeg slipper å plages med to par briller på reise, og jeg slipper å tenke på briller når jeg kjører bil, sier hun.

Tea Tistrand

Yrke:
Barnesykepleier

Synsfeil:
alderssyn og skjeve hornhinner

Operasjon:
Linsebytte (RLE)

Alder ved operasjon:
42 år

Bestill time

Se oversikt over ledige timer hos din nærmeste klinikk

Eller bestill time via telefon på 800 22 636

Ekstremt profesjonell, alt fra kvinnen i resepsjonen til omsorgspersonalet – veldig omsorgsfull, rolig og seriøse!

Tea Tistrand, barnesykepleier

Før operasjonen følte hun litt på nervøsitet, forteller Tea;

– Jeg var veldig nervøs. Enmisslykket operasjon ville betydd problemer med levebrødet mitt, siden jobben min krever øynene mine, og jeg forsørger tre barn på deltid. Det var stort å gå gjennom alt, og jeg er ikke den som normalt er nervøs. Mottakelsen på klinikken var ekstremt profesjonell fra første stund – alt var eksemplarisk og tillitsfullt, sier hun.

Viktig med godt syn på jobben min

Tea jobber som barnessykepleier, derfor har hun store krav til god synsstyrke, da hun daglig stikker nåler, holder orden på infeksjoner og infeksjonspumper. For meg er synet avgjørende om jeg skal klare å utføre arbeidet mitt eller ikke, forklarer hun.

Etter behandlingen hentet Teas datter henne og de feiret operasjonen med et glass bobbler. Dagen etter kom hun tilbake på jobb uten problemer. Sykehusmiljøet er imidlertid veldig tørt, så derfor brukte Tea noen fuktighetsgivende dråper.

“Anbefaler alle å ta en synsoperasjon”

Resultatet er fantastisk og over all forventning. For første gang noensinne har Tea godt nok syn til å kjøre bil uten briller, og det er en drøm å kunne åpne øynene på morgenen og se helt klart.

– Det største for meg er å våkne om morgenen og se hunden og barna. Trening er en stor del av livet mitt og det er livsendrende å unngå doggete briller, eller at de havner på bakken eller gulvet når jeg trener, sier hun.

Tea ser nå frem til et liv uten briller, og har allerede anbefalt flere i sin vennekrets å ta steget.

Flere kunder

Otto Robsahm

Otto Robsahm

Programleder og foredragsholder

I 2013 tok Otto, kjent som Sinnasnekker`n, øyelaser hos Memira og er strålende fornøyd med resultatet. Etter 9 år ser han fortsatt helt perfekt!

Synsfeil: Nærsynthet
Operasjon: FS-LASIK
Thea Petersen Sandness

Thea Petersen Sandness

Masterstudent på Nord Universitet

Thea hadde et meget dårlig syn, og det påvirket spesielt hennes studieliv. Linseimplantat forandret alt – hun fikk et bedre og enklere liv!

Synsfeil: Nærsynt
Operasjon: ICL linseimplantat
Mia Gundersen

Mia Gundersen

Artist

Mia Gundersen – artist Mia har så lenge hun kan huske sett dårlig. Hun hadde skjeve hornhinner, ulik styrke på begge øynene og flere forskjellige briller. Mia var lei av…

Synsfeil: Alderssyn
Operasjon: Linsebytte (RLE)

Chatt nå

Chatta med kundeservice.

Utenfor åpningstid
Man – Fre 08:00 – 16:30
er det kun chatboter som er tilgjengelig

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 16:30
800 22 636

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå