Sofia Bursjöö

Hodepine og trøbbel når jeg mountainbiker, er ikke noe problem i hele tatt lenger. Disse problemene forsvant rett etter jeg hadde gjort øyelaseren.

”Jeg ser kjempebra på begge øynene mine nå. Det har ikke alltid vært slik. Når jeg var rundt 20 år, oppdaget jeg at jeg så dårligere på det venstre øyet mitt. Etter noen år var det blitt såpass dårlig at jeg måtte skaffe meg briller. Men brillene var ingen optimal løsning for meg, jeg valgte bevisst å ikke bruke de så mye som jeg burde. Min slurvete brillebruk, resulterte i at jeg ofte ble trøtt og fikk vondt i hodet. Brillene var også i veien når jeg syklet mountainbike eller stod på ski. Slalombriller med vanlige briller undere, var heller ikke noe kult alternativ. Jeg forsøkte med månedslinser på det venstre øyet, men med de ble jeg bare så utrolig tørr i øynene. Så etter det forsøket, bestemte jeg meg for å gjøre en øyelaser!

Selve operasjonen gjorde ikke vondt, men etter at de bedøvende øyedråpene hadde sluttet å virke og i løpet av helingsprosessen gjorde det virkelig vondt. Dette var jeg forberedt på iom. Jeg gjorde en LASEK behandling, og ikke en FS Lasik behandling. Sistnevnte er forbundet med ingen smerte, men jeg er blant de som ikke kan gjøre den typen behandling, så for meg var det LASEK som var løsningen.

Etter 5-6 dager var det meste helt fint og jeg kunne komme meg tilbake på jobb igjen. Jeg var litt lyssensitiv de første månedene etter operasjonen, men har ikke hatt noe vondt etter de første dagene.

Idag ser jeg perfekt! Det en helt rå følelse å kunne slippe myse etter mørke rådyr eller reinsdyr langs veien, se veiskilt både i tide men også se hva som står på dem, sykle mountainbike med eller uten vanlige sportsbriller og slippe bekymre seg for litt skitt innpå øynene fra splæsjing i sølepytter. Se alle skiftene i terrenget når jeg står på ski, se forelesningsnotater eller powerpoint-presentasjoner og samtidig slikke briller eller alt linsestyre som selvsagt alltid har hatt en ”best-før-dato” som har gått ut. Du kan lese mer om Sofia og hennes øyelaseroperasjon på UppOchHoppa.se

Sofia Bursjöö

Yrke:
Treningsprofil

Synsfeil:
Dårlig syn

Operasjon:
LASEK

Bestill tid

Se hvilke tider som er tilgjengelig akkurat nå

Eller book via telefon på 800 22 636

Flere kunder

Yvonne Brokvist

Yvonne Brokvist

Lederutvikler og driver podcasten “Sårbar & Superstark” i Sverige.

Min øyelaserbehandling er det beste jeg har gjort, det er helt fantastisk å slippe å planlegge og tenke på en så grunnleggende ting som å se.

Espen Jansen

Espen Jansen

Turner

Alderssynet – en svakhet som ikke kan trenes opp! Som toppidrettsutøver er Espen vant til å kunne trene opp omtrent hva som helst. Derfor kom alderssynet som en stor overraskelse…

Øyvind Solbrekken Flatla

Øyvind Solbrekken Flatla

Landslaget for rifleskytere

Å drive med rifleskyting, er en idrett som krever ekstrem presisjon. Man må ha et ekstremt godt syn for å skyte bra! Det er nok ikke lett å hevde seg…

Chatt nå

Chatta med kundeservice.

Utenfor åpningstid
Man – Fre 08:00 – 16:30
er det kun chatboter som er tilgjengelig

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 16:30
800 22 636

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå