Reijo Hujanen

Jeg holder i hovedsak på med to typer arbeid: presisjonsmaskinering og mekanikk samt undervannsarbeid som inspeksjonsdykker. I begge jobbene er synsfeltet ofte begrenset enten på grunn av verneutstyret, eller som under dykking på grunn av klarheten i vannet eller bruken av dykkerbriller. Bruk av briller under krevende forhold reduserer synsfeltet enda mer og vanskeliggjør arbeidet betraktelig. Dessuten forårsaker temperaturforskjellene duggdannelse, brillene kan bli ødelagt eller falle av eller rett og slett bli lagt igjen hjemme, hvilket fører til at arbeidsdagen blir ødelagt.

Jeg hadde i årevis merket hvordan brillene vanskeliggjorde arbeidet og dyrkingen av fritidsinteresser. Begge mine brødre har operert øynene: den ene var gjennom en linseoperasjon og den andre fikk operert øynene med laser. Saken ble liggende og modne i mine tanker.

En god venn av meg hadde gjennomgått en linseoperasjon (RLE) tidligere ved Memira og fortalte om sine positive erfaringer. Jeg kontaktet Memira og fikk avtalt en undersøkelse. Ved forundersøkelsen ble alle ting grundig gjennomgått. Undersøkelsen ble profesjonelt gjennomført og jeg setter pris på at alle ting knyttet til operasjonen ble fortalt slik de er. Jeg fikk en trygg følelse. Vi gikk også igjennom min daværende livssituasjon og kravene i arbeidslivet samt ulempene ved bruk av briller. Jeg ble også glad for at utgiftene til operasjonen kunne fordeles over en lengre periode.

Jeg har ærlig fortalt til alle at dette er det beste som har hendt meg siden barnet ble født. Livet er så ubesværlig når du ikke trenger å tenke på hvor brillene er, ingen duggete briller, ingen frykt for at de skal gå i stykker, muligheten til å velge sol- og vernebriller enklere da det ikke er nødvendig å tenke på styrken på brillene eller på forvrengninger i synsfeltet.

Reijo Hujanen

Yrke:
Dykkare

Operasjon:
Linsebytte (RLE)

Bestill tid

Se hvilke tider som er tilgjengelig akkurat nå

Eller book via telefon på 800 22 636

Flere kunder

Yvonne Brokvist

Yvonne Brokvist

Lederutvikler og driver podcasten “Sårbar & Superstark” i Sverige.

Min øyelaserbehandling er det beste jeg har gjort, det er helt fantastisk å slippe å planlegge og tenke på en så grunnleggende ting som å se.

Espen Jansen

Espen Jansen

Turner

Alderssynet – en svakhet som ikke kan trenes opp! Som toppidrettsutøver er Espen vant til å kunne trene opp omtrent hva som helst. Derfor kom alderssynet som en stor overraskelse…

Øyvind Solbrekken Flatla

Øyvind Solbrekken Flatla

Landslaget for rifleskytere

Å drive med rifleskyting, er en idrett som krever ekstrem presisjon. Man må ha et ekstremt godt syn for å skyte bra! Det er nok ikke lett å hevde seg…

Chatt nå

Chatta med kundeservice.

Utenfor åpningstid
Man – Fre 08:00 – 16:30
er det kun chatboter som er tilgjengelig

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 16:30
800 22 636

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå