Hele Norges sprintdronning Maiken Caspersen Falla

Altså, risikoen med linser under konkurranser er litt veel stor. Det var et stressmoment å stadig måtte tenke på at linsen kunne falle ut i et kritisk øyeblikk.
Det slipper jeg heldigvis nå!

Det største ”stresset” før jeg tok laserbehandlingen, var bekymringen for at linsene falt ut under konkurranser. Det er noe som bare ikke kan skje for en sprinter som meg. Det vill være fatalt, og bare det å måtte ha tanken i bakhodet kan forstyrre mer enn nok.

Forventningene mine til Memira var at dette ville de klare å løse for meg og at jeg da kunne få eliminert bort denne tanken i hodet mitt. Jeg var helt trygg på at Memira var en proff og seriøs aktør som ville gjøre det beste for meg.

Dette innfridde Memira på i alle møtene jeg har hatt med dem. Hyggelige folk, som ikke vil ta noen unødvendige risiko eller innersvinger av noe slag. Nøye informasjon om hvilke utfordringer jeg hadde og hva en laserbehandling innebar.

Selve behandlingen gjorde jeg i en rolig treningsperiode slik at jeg kunne slappe av og ta alle nødvendige forhåndsregler i uken etter behandlingen. Øyelegen var voksen og gav meg stor trygghet på operasjonsdagen. Jeg fikk inntrykk av at dette hadde Bjart, som han het, jobbet med så lenge synskorrigering med laser hadde vært på markedet i Norge, så dette kunne han.

Selve behandlingen gikk så raskt at jeg nesten ikke fikk tenkt meg skikkelig om før vi var ferdig. Det kunne ikke ta særlig lenger tid enn max et par minutter pr øye og så var det klart. Jeg hadde ikke vondt i hele tatt, noe som nesten virket helt utrolig. Man forventer gjerne at noe slikt gjør litt vondt. Det var i alle fall min innstilling før jeg gikk inn på operasjonssalen. Kanskje det kan være greit å tenke slik for da blir man så utrolig positivt overrasket etterpå når man er ferdig og man ikke har hatt vondt? Men dette med smerte er jo så ulikt, så kanskje jeg bare har en veldig lav smerteterskel.

Etter behandlingen har alt gått lekende lett. Jeg har nesten glemt helt hvordan det var før jeg rettet opp synet. Du kan nesten si det slik at Memira har hjulpet meg med to ting; både å slipper linsene, men også å ha enda mindre å tenke på i konkurransesituasjon.

Nå er det meg og skia!

Maiken Caspersen Falla

Yrke:
Langrennsløper

Operasjon:
FS-LASIK

Alder ved operasjon:
22 år

Bestill time

Se oversikt over ledige timer hos din nærmeste klinikk

Eller bestill time via telefon på 23 96 03 92

Flere kunder

Janne Formoe

Janne Formoe

Skuespiller

Janne Formoe har fått en mye enklere hverdag etter linsebytte. Som skuespiller og foredragsholder kom alderssynet i veien. Nå slipper hun strevet med linser og flere par briller.

Synsfeil: Alderssyn
Operasjon: Linsebytte (RLE)
Bjørn Erik Barman-Jenssen

Bjørn Erik Barman-Jenssen

Jobbet i flyselskap i 34 år.

Bjørn Erik var livredd før operasjonen! Takket være Memira, så vant han over angsten. Les Bjørn Erik sin sterke historie om linsebytteoperasjon

Synsfeil: Alderssyn
Operasjon: Linsebytte (RLE)
Thea Petersen Sandness

Thea Petersen Sandness

Masterstudent på Nord Universitet

Thea hadde et meget dårlig syn, og det påvirket spesielt hennes studieliv. Linseimplantat forandret alt – hun fikk et bedre og enklere liv!

Synsfeil: Nærsynt
Operasjon: ICL linseimplantat

Flere kunder

Joakim Kleven

Joakim Kleven

Filmskaper

Synet mitt har aldri vært bedre, så jeg er veldig fornøyd! Utrolig deilig - jeg kan ikke tro at jeg ikke har gjort dette før nå. Synet er noe av det viktigste vi har. Nå ser jeg helt skarpt, og det er som en drøm.

Synsfeil: Nærsynthet/Skjeve hornhinner
Operasjon: FS-LASIK
Iman Meskini

Iman Meskini

Skuespiller og foredragsholder

Det er deilig å slippe å ta av og på linser hele tiden. Jeg anbefaler øyelaser til alle som er avhengig av briller og linser. Les Iman sin historie

Synsfeil: Nærsynt
Operasjon: FS-LASIK
Joakim Skolt

Joakim Skolt

Revisor hos PwC

Godt syn er essensielt for Joakim sitt yrke og hans hobbyer. Han brukte mye penger på linser. Øyelaser har gjort livet rikere, på alle måter!

Synsfeil: Nærsynt
Operasjon: FS-LASIK