Hele Norges sprintdronning Maiken Caspersen Falla

Altså, risikoen med linser under konkurranser er litt veel stor. Det var et stressmoment å stadig måtte tenke på at linsen kunne falle ut i et kritisk øyeblikk.
Det slipper jeg heldigvis nå!

Det største ”stresset” før jeg tok laserbehandlingen, var bekymringen for at linsene falt ut under konkurranser. Det er noe som bare ikke kan skje for en sprinter som meg. Det vill være fatalt, og bare det å måtte ha tanken i bakhodet kan forstyrre mer enn nok.

Forventningene mine til Memira var at dette ville de klare å løse for meg og at jeg da kunne få eliminert bort denne tanken i hodet mitt. Jeg var helt trygg på at Memira var en proff og seriøs aktør som ville gjøre det beste for meg.

Dette innfridde Memira på i alle møtene jeg har hatt med dem. Hyggelige folk, som ikke vil ta noen unødvendige risiko eller innersvinger av noe slag. Nøye informasjon om hvilke utfordringer jeg hadde og hva en laserbehandling innebar.

Selve behandlingen gjorde jeg i en rolig treningsperiode slik at jeg kunne slappe av og ta alle nødvendige forhåndsregler i uken etter behandlingen. Øyelegen var voksen og gav meg stor trygghet på operasjonsdagen. Jeg fikk inntrykk av at dette hadde Bjart, som han het, jobbet med så lenge synskorrigering med laser hadde vært på markedet i Norge, så dette kunne han.

Selve behandlingen gikk så raskt at jeg nesten ikke fikk tenkt meg skikkelig om før vi var ferdig. Det kunne ikke ta særlig lenger tid enn max et par minutter pr øye og så var det klart. Jeg hadde ikke vondt i hele tatt, noe som nesten virket helt utrolig. Man forventer gjerne at noe slikt gjør litt vondt. Det var i alle fall min innstilling før jeg gikk inn på operasjonssalen. Kanskje det kan være greit å tenke slik for da blir man så utrolig positivt overrasket etterpå når man er ferdig og man ikke har hatt vondt? Men dette med smerte er jo så ulikt, så kanskje jeg bare har en veldig lav smerteterskel.

Etter behandlingen har alt gått lekende lett. Jeg har nesten glemt helt hvordan det var før jeg rettet opp synet. Du kan nesten si det slik at Memira har hjulpet meg med to ting; både å slipper linsene, men også å ha enda mindre å tenke på i konkurransesituasjon.

Nå er det meg og skia!

Maiken Caspersen Falla

Yrke:
Langrennsløper

Operasjon:
FS-LASIK

Alder ved operasjon:
22 år

Bestill tid

Se hvilke tider som er tilgjengelig akkurat nå

Eller book via telefon på 800 22 636

Flere kunder

Yvonne Brokvist

Yvonne Brokvist

Lederutvikler og driver podcasten “Sårbar & Superstark” i Sverige.

Min øyelaserbehandling er det beste jeg har gjort, det er helt fantastisk å slippe å planlegge og tenke på en så grunnleggende ting som å se.

Espen Jansen

Espen Jansen

Turner

Alderssynet – en svakhet som ikke kan trenes opp! Som toppidrettsutøver er Espen vant til å kunne trene opp omtrent hva som helst. Derfor kom alderssynet som en stor overraskelse…

Øyvind Solbrekken Flatla

Øyvind Solbrekken Flatla

Landslaget for rifleskytere

Å drive med rifleskyting, er en idrett som krever ekstrem presisjon. Man må ha et ekstremt godt syn for å skyte bra! Det er nok ikke lett å hevde seg…

Chatt nå

Chatta med kundeservice.

Utenfor åpningstid
Man – Fre 08:00 – 16:30
er det kun chatboter som er tilgjengelig

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 16:30
800 22 636

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå