Louise Haldbo Balslev, seiler

Louise seier selv og arbeider med seilsport i det daglige. Briller og linser har vært utrolig belastende  for henne

Jeg følte virkelig at jeg var i trygge og god hender. Meget profesjonelt og en rolig, behagelig stemning!

Jeg heter Louise, og jeg er en ivrig seiler som også arbeider med seilsport i det daglige. Jeg seiler selv konkurranse hver mandag. Og jeg har seilet alle mulig forskjellige båter. Seilsport er virkelig min pasjon. Det har vært utrolig belastende  for meg å være avhengig av briller og kontaktlinser, fordi man får vann på hodet eller man er ute og seier i regnvær og man får salt på brillene, de dugger og i verste fall ødelegger man brillene mens man er ute på en seilas. Du forstår nok hvilke fatale konsekvenser det kan få, spesielt siden jeg har hatt såå ekstremt dårlig syn at jeg ikke har sett særlig mye uten briller eller linser.

Louise Haldbo Balsle

Den dagen jeg ble operert på Memira sin klinikk i København, ble jeg mottatt av noen helt utrolig søte mennesker. Jeg følte kort og god at jeg var den eneste på klinikken og der var ingen andre disse folkene hadde sin oppmerksomhet rund enn meg. Denne følelsen  var veldig beroligende, for jeg så jo at der var andre som også skulle gjøre operasjon denne dagen – det var ikke bare meg som var der. Men jeg følte virkelig at jeg var i trygge og god hender. Meget profesjonelt og en rolig, behagelig stemning. Man er selvsagt litt nervøs fordi det er tross alt øynene det handler om. Det er ikke bare inn til frisøren og  få seg en klipp som man vet raskt vokser ut igen. Jeg må innrømme jeg hadde litt økt puls denne dagen.  Derfor var det så deilig å møte slike rolige og erfarne mennesker som var i Memira sitt operasjonsteam.

Siden jeg hadde lang reisevei hjem, ble jeg på klinikken i noen timer etterpå. Dette slik at man kunne foreta første etterkontrollen og sikre at alt utviklet seg bra. Deretter kunne jeg rusle ut, ta på solbriller og sette meg på toget hjem igjen. Det her er ikke noe annet enn en helt ekstremt utrolig opplevelse. Man går ut av klinikken med solbriller på, og så kan man bare se godt og skarpt med det samme, det er helt utrolig!

Det er en stor befrielse å ha gjort denne operasjonen. Det må jeg bare si, det er et helt nytt liv!

Louise Haldbo Balslev

Yrke:
Seiler

Synsfeil:
Alderssyn

Operasjon:
Linsebytte (RLE)

Bestill time

Se oversikt over ledige timer hos din nærmeste klinikk

Eller bestill time via telefon på 23 96 03 92

Flere kunder

Bjørn Erik Barman-Jenssen

Bjørn Erik Barman-Jenssen

Jobbet i flyselskap i 34 år.

Bjørn Erik var livredd før operasjonen! Takket være Memira, så vant han over angsten. Les Bjørn Erik sin sterke historie om linsebytteoperasjon

Synsfeil: Alderssyn
Operasjon: Linsebytte (RLE)
Otto Robsahm

Otto Robsahm

Programleder og foredragsholder

I 2013 tok Otto, kjent som Sinnasnekker`n, øyelaser hos Memira og er strålende fornøyd med resultatet. Etter 9 år ser han fortsatt helt perfekt!

Synsfeil: Nærsynthet
Operasjon: FS-LASIK
Thea Petersen Sandness

Thea Petersen Sandness

Masterstudent på Nord Universitet

Thea hadde et meget dårlig syn, og det påvirket spesielt hennes studieliv. Linseimplantat forandret alt – hun fikk et bedre og enklere liv!

Synsfeil: Nærsynt
Operasjon: ICL linseimplantat

Chat med vår Chatbot

Chat med Chatbot.

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 15:30
23 96 03 92

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå