Louise Haldbo Balslev, seiler

Louise seier selv og arbeider med seilsport i det daglige. Briller og linser har vært utrolig belastende  for henne

Jeg følte virkelig at jeg var i trygge og god hender. Meget profesjonelt og en rolig, behagelig stemning!

Jeg heter Louise, og jeg er en ivrig seiler som også arbeider med seilsport i det daglige. Jeg seiler selv konkurranse hver mandag. Og jeg har seilet alle mulig forskjellige båter. Seilsport er virkelig min pasjon. Det har vært utrolig belastende  for meg å være avhengig av briller og kontaktlinser, fordi man får vann på hodet eller man er ute og seier i regnvær og man får salt på brillene, de dugger og i verste fall ødelegger man brillene mens man er ute på en seilas. Du forstår nok hvilke fatale konsekvenser det kan få, spesielt siden jeg har hatt såå ekstremt dårlig syn at jeg ikke har sett særlig mye uten briller eller linser.

Louise Haldbo Balsle

Den dagen jeg ble operert på Memira sin klinikk i København, ble jeg mottatt av noen helt utrolig søte mennesker. Jeg følte kort og god at jeg var den eneste på klinikken og der var ingen andre disse folkene hadde sin oppmerksomhet rund enn meg. Denne følelsen  var veldig beroligende, for jeg så jo at der var andre som også skulle gjøre operasjon denne dagen – det var ikke bare meg som var der. Men jeg følte virkelig at jeg var i trygge og god hender. Meget profesjonelt og en rolig, behagelig stemning. Man er selvsagt litt nervøs fordi det er tross alt øynene det handler om. Det er ikke bare inn til frisøren og  få seg en klipp som man vet raskt vokser ut igen. Jeg må innrømme jeg hadde litt økt puls denne dagen.  Derfor var det så deilig å møte slike rolige og erfarne mennesker som var i Memira sitt operasjonsteam.

Siden jeg hadde lang reisevei hjem, ble jeg på klinikken i noen timer etterpå. Dette slik at man kunne foreta første etterkontrollen og sikre at alt utviklet seg bra. Deretter kunne jeg rusle ut, ta på solbriller og sette meg på toget hjem igjen. Det her er ikke noe annet enn en helt ekstremt utrolig opplevelse. Man går ut av klinikken med solbriller på, og så kan man bare se godt og skarpt med det samme, det er helt utrolig!

Det er en stor befrielse å ha gjort denne operasjonen. Det må jeg bare si, det er et helt nytt liv!

Louise Haldbo Balslev

Yrke:
Seiler

Synsfeil:
Alderssyn

Operasjon:
Linsebytte (RLE)

Bestill tid

Se hvilke tider som er tilgjengelig akkurat nå

Eller book via telefon på 800 22 636

Flere kunder

Yvonne Brokvist

Yvonne Brokvist

Lederutvikler og driver podcasten “Sårbar & Superstark” i Sverige.

Min øyelaserbehandling er det beste jeg har gjort, det er helt fantastisk å slippe å planlegge og tenke på en så grunnleggende ting som å se.

Espen Jansen

Espen Jansen

Turner

Alderssynet – en svakhet som ikke kan trenes opp! Som toppidrettsutøver er Espen vant til å kunne trene opp omtrent hva som helst. Derfor kom alderssynet som en stor overraskelse…

Øyvind Solbrekken Flatla

Øyvind Solbrekken Flatla

Landslaget for rifleskytere

Å drive med rifleskyting, er en idrett som krever ekstrem presisjon. Man må ha et ekstremt godt syn for å skyte bra! Det er nok ikke lett å hevde seg…

Chatt nå

Chatta med kundeservice.

Utenfor åpningstid
Man – Fre 08:00 – 16:30
er det kun chatboter som er tilgjengelig

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 16:30
800 22 636

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå