Å veksle mellom flere ulike synsavstander blir faktisk ganske så slitsomt etterhvert.

Bare vent til du også får utviklet alderssynet, eller presbyopi som det heter. Da forstår du hvor plagsomt, og egentlig hemmende i jobben det kan være.
Bra det finnes noe som heter linsebytte!

Kim Blandfort Christensen jobber med kommunikasjon og lederskapsrådgivning. Men han er også en svært aktiv kar som springer eller sykler til jobben hver eneste dag. Her forteller Kim om sin opplevelse av linsebyttet som han fikk gjort på en av våre klinikker i Danmark.

Hverdagslige problemer

Det er viktig for meg å ha et godt syn når jeg til stadighet veksler mellom å se på langt hold og Pcèn på pulten min. Jeg valgte å gjøre et linsebytte hos Memira når det begynte å bli alt for slitsomt å hele tiden måtte gjøre bytter mellom briller noen ganger og linser andre ganger for å kunne se godt i alt jeg gjør; arbeider, løper og sykler. For meg kjentes det som et naturlig valg å gjøre et linsebytte.

Undersøkelsen

Jeg hadde tenkt ganske lenge på å gjøre en undersøkelse for å se om det var mulig for meg å gjennomføre en linsebytte operasjon. Når jeg fikk et brev med informasjon fra Memira, tok jeg action og booket tid til undersøkelsen. Jeg fikk informasjon fra optikeren om hele prosessen, både hva som som ville skje før, under og etter behandlingen gitt at jeg kvalifiserte for å få gjort en operasjon. Jeg fikk også god informasjon om eventuelle risiko. Etter at alle målingene var gjort, fortalte optikeren om hvilke resultat jeg kunne forvente meg. Nemlig at jeg ville slippe briller og linser, men jeg ville ikke få tilbake det skarpe synet jeg hadde som tenåring, men det var heller ikke det jeg hadde forventet meg. Jeg fikk en bra opplevelse av Memira i løpet av undersøkelsen og kjente at her var jeg i gode hender. Etterpå leste jeg en del på nettet og deretter bestemte jeg meg for å booke selve linsebytte operasjonen.

Supert forløp

Den dagen jeg skulle opereres, kom jeg med godt mot til klinikken. Jeg fikk vite hva som skulle skje i løpet av de nærmeste timene. Deretter kjørte de i gang i henhold til sine rutiner. To timer senere stod jeg ute på gaten og kunne se igjen uten problemer, mye bedre enn når jeg gikk inn før på morgenen. Jeg er svært fornøyd med resultatet. Bare det å slippe briller og linser når jeg løper eller sykler er så bra.

På etterkontrollen fortalte optikeren at synet var bra, men at det faktisk kunne være mulig å få ennå bedre ved å komplettere med en laserbehandling. Jeg visste allerede fra undersøkelsen at en viss andel av de som opererer seg, kan ha behov for dette.

Min laserkomplettering er nå planlagt og jeg ser frem mot å se ennå bedre!

Kim Blandfort Christensen

Synsfeil:
Alderssyn, kunne ikke gjøre jobben godt nok

Operasjon:
Linsebytte (RLE)

Bestill time

Se oversikt over ledige timer hos din nærmeste klinikk

Eller bestill time via telefon på 23 96 03 92

Flere kunder

Janne Formoe

Janne Formoe

Skuespiller

Janne Formoe har fått en mye enklere hverdag etter linsebytte. Som skuespiller og foredragsholder kom alderssynet i veien. Nå slipper hun strevet med linser og flere par briller.

Synsfeil: Alderssyn
Operasjon: Linsebytte (RLE)
Bjørn Erik Barman-Jenssen

Bjørn Erik Barman-Jenssen

Jobbet i flyselskap i 34 år.

Bjørn Erik var livredd før operasjonen! Takket være Memira, så vant han over angsten. Les Bjørn Erik sin sterke historie om linsebytteoperasjon

Synsfeil: Alderssyn
Operasjon: Linsebytte (RLE)
Thea Petersen Sandness

Thea Petersen Sandness

Masterstudent på Nord Universitet

Thea hadde et meget dårlig syn, og det påvirket spesielt hennes studieliv. Linseimplantat forandret alt – hun fikk et bedre og enklere liv!

Synsfeil: Nærsynt
Operasjon: ICL linseimplantat

Flere kunder

Marianne Saus

Marianne Saus

Festivalsjef

Marianne, festivalsjef og musikkentusiast, deler sin inspirerende reise fra å måtte jonglere flere brilletyper til å nyte full synsfrihet.

Synsfeil: Langsynthet
Operasjon: Linsebytte (RLE)
Stein Ove Ødegård

Stein Ove Ødegård

Head of Conference & Events

Godt syn, uten å være avhengig av briller, er veldig viktig for Stein Ove både privat og i jobb. Etter Linsebytte kan han ha 100 % fokus på det han elsker å gjøre.

Synsfeil: Alderssyn
Operasjon: Linsebytte (RLE)
Kurt Nilsen

Kurt Nilsen

Artist

Når Kurt fikk alderssynet, synes han det var vanskelig å utføre en god jobb på scenen. Etter linsebytte ser han endelig setlisten og publikum igjen.

Synsfeil: Alderssyn
Operasjon: Linsebytte (RLE)