Kenneth Borup

Kenneth synes syklingen blir så mye enklere uten briller, og alle flyreiser var håpløse med linser som ble tørre.

Kenneth Borup arbeider som markedssjef og flyr mye i jobben. Ofte er det lange flyturer til for eksempel Kina for å treffe leverandører. Under disse flyvningene opplevde Kenneth at kontraktlinsene var ekstra plagsomme i kabinens tørre luft.

Kenneth driver også med flere ulike sportsaktiviteter. Spesielt sykler han mye, og der plagdes han også med å bruke kontaktlinser eller for den saks skyld briller.

Etter at Kenneth gjorde sin øyelaserbehanding, har hverdagen hans blitt vesentlig enklere. ”Den største forskjellen er at jeg ikke trenger å putte på meg kontaktlinser eller bruke brillene. Å kunne våkne på morgenen og se knivskarpt, det er en fantastisk følelse når man har vært vant til å måtte bruke linser i mange år for i hele tatt å kunne fungere”, forteller han

Han valgte Memira siden det kjentes mest troverdig og tryggest når han sammenlignet alternativene. Når vi i Memira spurte Kenneth om han ville være med i vår reklamen, var har svært positiv til det. “Jeg har anbefalt Memira til veldig mange allerede. Både familie, venner og andre som jeg kjenner. Jeg gjør det kort og godt fordi denne behandlingen var en virkelig bra opplevelse for meg.

Kenneth Borup

Yrke:
Markedssjef

Operasjon:
FS-LASIK

Bestill time

Se oversikt over ledige timer hos din nærmeste klinikk

Eller bestill time via telefon på 239 60 392

Flere kunder

Rune Pettersen

Rune Pettersen

Ingeniør (Lead Product Designer) hos Aker Solutions.

Rune valgte å gjøre en synskorrigerende operasjon med hensyn til sitt yrke som ingeniør og på grunn av sin aktive hobby som jeger. Alle forhåpningene ble innfridd – nå angerer han på at han ikke gjorde dette før!

Synsfeil: Alderssyn / Nærsynthet/Skjeve hornhinner
Operasjon: Linsebytte (RLE)
Otto Robsahm

Otto Robsahm

Programleder og foredragsholder

I 2013 tok Otto, kjent som Sinnasnekker`n, øyelaser hos Memira og er strålende fornøyd med resultatet. Etter 9 år ser han fortsatt helt perfekt!

Synsfeil: Nærsynthet
Operasjon: FS-LASIK
Thea Petersen Sandness

Thea Petersen Sandness

Masterstudent på Nord Universitet

Thea hadde et meget dårlig syn, og det påvirket spesielt hennes studieliv. Linseimplantat forandret alt – hun fikk et bedre og enklere liv!

Synsfeil: Nærsynt
Operasjon: ICL linseimplantat

Chatt nå

Chatta med kundeservice.

Utenfor åpningstid
Man – Fre 08:00 – 16:30
er det kun chatboter som er tilgjengelig

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 16:30
239 60 392

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå