Kenneth Borup

Kenneth synes syklingen blir så mye enklere uten briller, og alle flyreiser var håpløse med linser som ble tørre.

Kenneth Borup arbeider som markedssjef og flyr mye i jobben. Ofte er det lange flyturer til for eksempel Kina for å treffe leverandører. Under disse flyvningene opplevde Kenneth at kontraktlinsene var ekstra plagsomme i kabinens tørre luft.

Kenneth driver også med flere ulike sportsaktiviteter. Spesielt sykler han mye, og der plagdes han også med å bruke kontaktlinser eller for den saks skyld briller.

Etter at Kenneth gjorde sin øyelaserbehanding, har hverdagen hans blitt vesentlig enklere. ”Den største forskjellen er at jeg ikke trenger å putte på meg kontaktlinser eller bruke brillene. Å kunne våkne på morgenen og se knivskarpt, det er en fantastisk følelse når man har vært vant til å måtte bruke linser i mange år for i hele tatt å kunne fungere”, forteller han

Han valgte Memira siden det kjentes mest troverdig og tryggest når han sammenlignet alternativene. Når vi i Memira spurte Kenneth om han ville være med i vår reklamen, var har svært positiv til det. “Jeg har anbefalt Memira til veldig mange allerede. Både familie, venner og andre som jeg kjenner. Jeg gjør det kort og godt fordi denne behandlingen var en virkelig bra opplevelse for meg.

Kenneth Borup

Yrke:
Markedssjef

Operasjon:
FS-LASIK

Bestill time

Se oversikt over ledige timer hos din nærmeste klinikk

Eller bestill time via telefon på 23 96 03 92

Flere kunder

Janne Formoe

Janne Formoe

Skuespiller

Janne Formoe har fått en mye enklere hverdag etter linsebytte. Som skuespiller og foredragsholder kom alderssynet i veien. Nå slipper hun strevet med linser og flere par briller.

Synsfeil: Alderssyn
Operasjon: Linsebytte (RLE)
Bjørn Erik Barman-Jenssen

Bjørn Erik Barman-Jenssen

Jobbet i flyselskap i 34 år.

Bjørn Erik var livredd før operasjonen! Takket være Memira, så vant han over angsten. Les Bjørn Erik sin sterke historie om linsebytteoperasjon

Synsfeil: Alderssyn
Operasjon: Linsebytte (RLE)
Thea Petersen Sandness

Thea Petersen Sandness

Masterstudent på Nord Universitet

Thea hadde et meget dårlig syn, og det påvirket spesielt hennes studieliv. Linseimplantat forandret alt – hun fikk et bedre og enklere liv!

Synsfeil: Nærsynt
Operasjon: ICL linseimplantat

Flere kunder

Joakim Kleven

Joakim Kleven

Filmskaper

Synet mitt har aldri vært bedre, så jeg er veldig fornøyd! Utrolig deilig - jeg kan ikke tro at jeg ikke har gjort dette før nå. Synet er noe av det viktigste vi har. Nå ser jeg helt skarpt, og det er som en drøm.

Synsfeil: Nærsynthet/Skjeve hornhinner
Operasjon: FS-LASIK
Iman Meskini

Iman Meskini

Skuespiller og foredragsholder

Det er deilig å slippe å ta av og på linser hele tiden. Jeg anbefaler øyelaser til alle som er avhengig av briller og linser. Les Iman sin historie

Synsfeil: Nærsynt
Operasjon: FS-LASIK
Joakim Skolt

Joakim Skolt

Revisor hos PwC

Godt syn er essensielt for Joakim sitt yrke og hans hobbyer. Han brukte mye penger på linser. Øyelaser har gjort livet rikere, på alle måter!

Synsfeil: Nærsynt
Operasjon: FS-LASIK