Akkurat nå: Undersøkelse 99kr – Book nå!

Kenneth Borup

Kenneth synes syklingen blir så mye enklere uten briller, og alle flyreiser var håpløse med linser som ble tørre.

Kenneth Borup arbeider som markedssjef og flyr mye i jobben. Ofte er det lange flyturer til for eksempel Kina for å treffe leverandører. Under disse flyvningene opplevde Kenneth at kontraktlinsene var ekstra plagsomme i kabinens tørre luft.

Kenneth driver også med flere ulike sportsaktiviteter. Spesielt sykler han mye, og der plagdes han også med å bruke kontaktlinser eller for den saks skyld briller.

Etter at Kenneth gjorde sin øyelaserbehanding, har hverdagen hans blitt vesentlig enklere. ”Den største forskjellen er at jeg ikke trenger å putte på meg kontaktlinser eller bruke brillene. Å kunne våkne på morgenen og se knivskarpt, det er en fantastisk følelse når man har vært vant til å måtte bruke linser i mange år for i hele tatt å kunne fungere”, forteller han

Han valgte Memira siden det kjentes mest troverdig og tryggest når han sammenlignet alternativene. Når vi i Memira spurte Kenneth om han ville være med i vår reklamen, var har svært positiv til det. «Jeg har anbefalt Memira til veldig mange allerede. Både familie, venner og andre som jeg kjenner. Jeg gjør det kort og godt fordi denne behandlingen var en virkelig bra opplevelse for meg.