Jocke Smålänning

Det å se godt når man er ute i skogen, handler både om sikkerhet samt å kunne fokusere på andre ting enn duggete briller eller håpløse kontaktlinser.

Jocke Smålänning gjorde sin linsebytteoperasjon for et par år siden. Gjennom den operasjonen løste han begge sine synsfeil; nærsynthet og alderssynet.

“Jeg gjorde min operasjon hos Memira i 2011. Mitt problem var at jeg hadde fått større og større problem med å se leirduer og dyr på langt hold. Selve operasjonen var enklere og mindre komplisert enn hva jeg trodde på forhånd, og det gjorde overhode ikke vondt. Det er helt fantastisk å oppleve og kunne se bra på langt hold igjen!”

“Allerede før Memira tok kontakt og spurte om jeg ville dele min erfaring med øyeoperasjonen for andre jegere, hadde jeg anbefalt minst 30 av mine jaktkollegaer om det samme. Disse jegerne har faktisk fulgt rådet mitt og gjort sin operasjon de også.”

“Sammen med Memiras optiker og lege, valgte jeg muligheten til å se utrolig bra på langt hold, det kjennes nesten som å ha en innebygget kikkert. Prisen er at jeg ser litt dårligere på nært hold, så da bruker jeg lesebriller. Men det var mitt eget valg.”

Jocke Smålänning

Yrke:
Jeger

Synsfeil:
Alderssyn, Nærsynthet

Operasjon:
Linsebytte (RLE)

Bestill time

Se oversikt over ledige timer hos din nærmeste klinikk

Eller bestill time via telefon på 800 22 636

Flere kunder

Otto Robsahm

Otto Robsahm

Programleder og foredragsholder

I 2013 tok Otto, kjent som Sinnasnekker`n, øyelaser hos Memira og er strålende fornøyd med resultatet. Etter 9 år ser han fortsatt helt perfekt!

Synsfeil: Nærsynthet
Operasjon: FS-LASIK
Thea Petersen Sandness

Thea Petersen Sandness

Masterstudent på Nord Universitet

Thea hadde et meget dårlig syn, og det påvirket spesielt hennes studieliv. Linseimplantat forandret alt – hun fikk et bedre og enklere liv!

Synsfeil: Nærsynt
Operasjon: ICL linseimplantat
Mia Gundersen

Mia Gundersen

Artist

Mia Gundersen – artist Mia har så lenge hun kan huske sett dårlig. Hun hadde skjeve hornhinner, ulik styrke på begge øynene og flere forskjellige briller. Mia var lei av…

Synsfeil: Alderssyn
Operasjon: Linsebytte (RLE)

Chatt nå

Chatta med kundeservice.

Utenfor åpningstid
Man – Fre 08:00 – 16:30
er det kun chatboter som er tilgjengelig

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 16:30
800 22 636

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå