Akkurat nå: Undersøkelse 99kr – Book nå!

Jocke Smålänning

Det å se godt når man er ute i skogen, handler både om sikkerhet samt å kunne fokusere på andre ting enn duggete briller eller håpløse kontaktlinser.

Jocke Smålänning gjorde sin linsebytteoperasjon for et par år siden. Gjennom den operasjonen løste han begge sine synsfeil; nærsynthet og alderssynet.

«Jeg gjorde min operasjon hos Memira i 2011. Mitt problem var at jeg hadde fått større og større problem med å se leirduer og dyr på langt hold. Selve operasjonen var enklere og mindre komplisert enn hva jeg trodde på forhånd, og det gjorde overhode ikke vondt. Det er helt fantastisk å oppleve og kunne se bra på langt hold igjen!»

«Allerede før Memira tok kontakt og spurte om jeg ville dele min erfaring med øyeoperasjonen for andre jegere, hadde jeg anbefalt minst 30 av mine jaktkollegaer om det samme. Disse jegerne har faktisk fulgt rådet mitt og gjort sin operasjon de også.»

«Sammen med Memiras optiker og lege, valgte jeg muligheten til å se utrolig bra på langt hold, det kjennes nesten som å ha en innebygget kikkert. Prisen er at jeg ser litt dårligere på nært hold, så da bruker jeg lesebriller. Men det var mitt eget valg.»