Jocke Smålänning

Det å se godt når man er ute i skogen, handler både om sikkerhet samt å kunne fokusere på andre ting enn duggete briller eller håpløse kontaktlinser.

Jocke Smålänning gjorde sin linsebytteoperasjon for et par år siden. Gjennom den operasjonen løste han begge sine synsfeil; nærsynthet og alderssynet.

“Jeg gjorde min operasjon hos Memira i 2011. Mitt problem var at jeg hadde fått større og større problem med å se leirduer og dyr på langt hold. Selve operasjonen var enklere og mindre komplisert enn hva jeg trodde på forhånd, og det gjorde overhode ikke vondt. Det er helt fantastisk å oppleve og kunne se bra på langt hold igjen!”

“Allerede før Memira tok kontakt og spurte om jeg ville dele min erfaring med øyeoperasjonen for andre jegere, hadde jeg anbefalt minst 30 av mine jaktkollegaer om det samme. Disse jegerne har faktisk fulgt rådet mitt og gjort sin operasjon de også.”

“Sammen med Memiras optiker og lege, valgte jeg muligheten til å se utrolig bra på langt hold, det kjennes nesten som å ha en innebygget kikkert. Prisen er at jeg ser litt dårligere på nært hold, så da bruker jeg lesebriller. Men det var mitt eget valg.”

Jocke Smålänning

Yrke:
Jeger

Synsfeil:
Alderssyn, Nærsynthet

Operasjon:
Linsebytte (RLE)

Bestill tid

Se hvilke tider som er tilgjengelig akkurat nå

Eller book via telefon på 800 22 636

Flere kunder

Yvonne Brokvist

Yvonne Brokvist

Lederutvikler og driver podcasten “Sårbar & Superstark” i Sverige.

Min øyelaserbehandling er det beste jeg har gjort, det er helt fantastisk å slippe å planlegge og tenke på en så grunnleggende ting som å se.

Espen Jansen

Espen Jansen

Turner

Alderssynet – en svakhet som ikke kan trenes opp! Som toppidrettsutøver er Espen vant til å kunne trene opp omtrent hva som helst. Derfor kom alderssynet som en stor overraskelse…

Øyvind Solbrekken Flatla

Øyvind Solbrekken Flatla

Landslaget for rifleskytere

Å drive med rifleskyting, er en idrett som krever ekstrem presisjon. Man må ha et ekstremt godt syn for å skyte bra! Det er nok ikke lett å hevde seg…

Chatt nå

Chatta med kundeservice.

Utenfor åpningstid
Man – Fre 08:00 – 16:30
er det kun chatboter som er tilgjengelig

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 16:30
800 22 636

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå