Charlie Jerner – Golfproff

Charlie har satset og investert mye i år for å bli golfproff, og kommer blant annet til å spille i den Svenske Golftouren. Han har ligget i intensiv hardtrening under vinteren i Spania og har sammen med treneren opplevd problemer med putting. Dette skyldtes Charlies synsfeil, derfor tok Charlie beslutningen om å kontakte Memira, noe han hadde tenkt på en stund.

Charlie Jerner – Golftalentet fra Kalmar

Charlie Jerner er et stort golftalent fra Kalmar. I år investerer han stort for å begynne på sin profesjonelle karriere. Vinteren har han tilbrakt i Palma med mye trening hver dag. Han har også et godt team rundt seg som støtter, noe som er en forutsetning for å lykkes.

Det meste har føltes bra, men det har vært vanskelig å få justert puttingen til ønsket nivå. Etter mange overveielser kom Charlie og teamet frem til at det skyldtes synet. Charlie har hatt briller og linser i lang tid, men har aldri følt at det fungerer optimalt på golfbanen.

Nå er øyelaserbehandlingen gjennomført og Charlie er klar til å møte 2021-sesongen der han blant annet skal spille på den Svenske Golftouren. Foto: Thomas Engström.

Charlie Jerner

Yrke:
Golfproff

Synsfeil:
Nærsynt

Operasjon:
FS-LASIK

Alder ved operasjon:
21 år

Bestill time

Se oversikt over ledige timer hos din nærmeste klinikk

Eller bestill time via telefon på 23 96 03 92

Det beste med Memira var den fantastiske behandlingen

Flere kunder

Janne Formoe

Janne Formoe

Skuespiller

Janne Formoe har fått en mye enklere hverdag etter linsebytte. Som skuespiller og foredragsholder kom alderssynet i veien. Nå slipper hun strevet med linser og flere par briller.

Synsfeil: Alderssyn
Operasjon: Linsebytte (RLE)
Bjørn Erik Barman-Jenssen

Bjørn Erik Barman-Jenssen

Jobbet i flyselskap i 34 år.

Bjørn Erik var livredd før operasjonen! Takket være Memira, så vant han over angsten. Les Bjørn Erik sin sterke historie om linsebytteoperasjon

Synsfeil: Alderssyn
Operasjon: Linsebytte (RLE)
Thea Petersen Sandness

Thea Petersen Sandness

Masterstudent på Nord Universitet

Thea hadde et meget dårlig syn, og det påvirket spesielt hennes studieliv. Linseimplantat forandret alt – hun fikk et bedre og enklere liv!

Synsfeil: Nærsynt
Operasjon: ICL linseimplantat

Flere kunder

Joakim Kleven

Joakim Kleven

Filmskaper

Synet mitt har aldri vært bedre, så jeg er veldig fornøyd! Utrolig deilig - jeg kan ikke tro at jeg ikke har gjort dette før nå. Synet er noe av det viktigste vi har. Nå ser jeg helt skarpt, og det er som en drøm.

Synsfeil: Nærsynthet/Skjeve hornhinner
Operasjon: FS-LASIK
Iman Meskini

Iman Meskini

Skuespiller og foredragsholder

Det er deilig å slippe å ta av og på linser hele tiden. Jeg anbefaler øyelaser til alle som er avhengig av briller og linser. Les Iman sin historie

Synsfeil: Nærsynt
Operasjon: FS-LASIK
Joakim Skolt

Joakim Skolt

Revisor hos PwC

Godt syn er essensielt for Joakim sitt yrke og hans hobbyer. Han brukte mye penger på linser. Øyelaser har gjort livet rikere, på alle måter!

Synsfeil: Nærsynt
Operasjon: FS-LASIK