Charlie Jerner – Golfproff

Charlie har satset og investert mye i år for å bli golfproff, og kommer blant annet til å spille i den Svenske Golftouren. Han har ligget i intensiv hardtrening under vinteren i Spania og har sammen med treneren opplevd problemer med putting. Dette skyldtes Charlies synsfeil, derfor tok Charlie beslutningen om å kontakte Memira, noe han hadde tenkt på en stund.

Charlie Jerner – Golftalentet fra Kalmar

Charlie Jerner er et stort golftalent fra Kalmar. I år investerer han stort for å begynne på sin profesjonelle karriere. Vinteren har han tilbrakt i Palma med mye trening hver dag. Han har også et godt team rundt seg som støtter, noe som er en forutsetning for å lykkes.

Det meste har føltes bra, men det har vært vanskelig å få justert puttingen til ønsket nivå. Etter mange overveielser kom Charlie og teamet frem til at det skyldtes synet. Charlie har hatt briller og linser i lang tid, men har aldri følt at det fungerer optimalt på golfbanen.

Nå er øyelaserbehandlingen gjennomført og Charlie er klar til å møte 2021-sesongen der han blant annet skal spille på den Svenske Golftouren. Foto: Thomas Engström.

Charlie Jerner

Yrke:
Golfproff

Synsfeil:
Nærsynt

Operasjon:
FS-LASIK

Alder ved operasjon:
21 år

Bestill time

Se oversikt over ledige timer hos din nærmeste klinikk

Eller bestill time via telefon på 800 22 636

Det beste med Memira var den fantastiske behandlingen

Flere kunder

Otto Robsahm

Otto Robsahm

Programleder og foredragsholder

I 2013 tok Otto, kjent som Sinnasnekker`n, øyelaser hos Memira og er strålende fornøyd med resultatet. Etter 9 år ser han fortsatt helt perfekt!

Synsfeil: Nærsynthet
Operasjon: FS-LASIK
Thea Petersen Sandness

Thea Petersen Sandness

Masterstudent på Nord Universitet

Thea hadde et meget dårlig syn, og det påvirket spesielt hennes studieliv. Linseimplantat forandret alt – hun fikk et bedre og enklere liv!

Synsfeil: Nærsynt
Operasjon: ICL linseimplantat
Mia Gundersen

Mia Gundersen

Artist

Mia Gundersen – artist Mia har så lenge hun kan huske sett dårlig. Hun hadde skjeve hornhinner, ulik styrke på begge øynene og flere forskjellige briller. Mia var lei av…

Synsfeil: Alderssyn
Operasjon: Linsebytte (RLE)

Chatt nå

Chatta med kundeservice.

Utenfor åpningstid
Man – Fre 08:00 – 16:30
er det kun chatboter som er tilgjengelig

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 16:30
800 22 636

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå