Charlie Jerner – Golfproff

Charlie har satset og investert mye i år for å bli golfproff, og kommer blant annet til å spille i den Svenske Golftouren. Han har ligget i intensiv hardtrening under vinteren i Spania og har sammen med treneren opplevd problemer med putting. Dette skyldtes Charlies synsfeil, derfor tok Charlie beslutningen om å kontakte Memira, noe han hadde tenkt på en stund.

Charlie Jerner – Golftalentet fra Kalmar

Charlie Jerner er et stort golftalent fra Kalmar. I år investerer han stort for å begynne på sin profesjonelle karriere. Vinteren har han tilbrakt i Palma med mye trening hver dag. Han har også et godt team rundt seg som støtter, noe som er en forutsetning for å lykkes.

Det meste har føltes bra, men det har vært vanskelig å få justert puttingen til ønsket nivå. Etter mange overveielser kom Charlie og teamet frem til at det skyldtes synet. Charlie har hatt briller og linser i lang tid, men har aldri følt at det fungerer optimalt på golfbanen.

Nå er øyelaserbehandlingen gjennomført og Charlie er klar til å møte 2021-sesongen der han blant annet skal spille på den Svenske Golftouren. Foto: Thomas Engström.

Charlie Jerner

Yrke:
Golfproff

Synsfeil:
Närsynthet

Operasjon:
FS-LASIK

Alder ved operasjon:
21 år

Bestill tid

Se hvilke tider som er tilgjengelig akkurat nå

Eller book via telefon på 800 22 636

Det beste med Memira var den fantastiske behandlingen

Flere kunder

Yvonne Brokvist

Yvonne Brokvist

Lederutvikler og driver podcasten “Sårbar & Superstark” i Sverige.

Min øyelaserbehandling er det beste jeg har gjort, det er helt fantastisk å slippe å planlegge og tenke på en så grunnleggende ting som å se.

Espen Jansen

Espen Jansen

Turner

Alderssynet – en svakhet som ikke kan trenes opp! Som toppidrettsutøver er Espen vant til å kunne trene opp omtrent hva som helst. Derfor kom alderssynet som en stor overraskelse…

Øyvind Solbrekken Flatla

Øyvind Solbrekken Flatla

Landslaget for rifleskytere

Å drive med rifleskyting, er en idrett som krever ekstrem presisjon. Man må ha et ekstremt godt syn for å skyte bra! Det er nok ikke lett å hevde seg…

Chatt nå

Chatta med kundeservice.

Utenfor åpningstid
Man – Fre 08:00 – 16:30
er det kun chatboter som er tilgjengelig

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 16:30
800 22 636

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå