Akkurat nå: Undersøkelse 99kr – Book nå!

Cathrine Strand-Gundersen

@shapeupcathrine - Aktiv trebarnsmamma og Leder for Onninen Kundeservice

Jeg har vært nærsynt så lenge jeg kan huske og jeg har stort sett brukt linser i alle år, bortsett fra i barndommen min. Da brukte jeg briller, på lik linje med min tvillingsøster Camilla. Etter at Camilla korrigerte synsfeilen sin med laseroperasjon for et par år siden , har jeg hele tiden tenkt at dette må jeg også gjøre! Jeg ville også få løst synsfeilen min!

Siden Camilla hadde så gode erfaringer med Memira, var det liten grunn for meg til å kontakte andre aktører. Før synsundersøkelsen måtte jeg bruke briller i fem dager og da fikk jeg bare bekreftet min frustrasjon med briller nok en gang.  Etter de fem dagene var jeg rimelig lei brillene på grunn av gnagsår bak ørene og briller som gled ned konstant.  Jeg både trener og elsker å svømme og stupe. Tanken på å trene med briller føles helt håpløst. Det kan godt hende at noen har positiv erfaring med briller, men det har ikke fungert for meg! Når jeg har vært i vannet, har jeg hatt en konstant bekymring for at linsene skulle falle ut og jeg ikke kunne se noe – ingen god tanke å ha i bakhodet det heller.

Heldigvis var utfallet av undersøkelsen positivt, så  tid for operasjon satte jeg så fort jeg bare kunne.

Selve operasjonen var ikke noe problem i hele tatt. Alt gikk veldig raskt og  den kundeservicen, innsikten jeg fikk og vennligheten jeg opplevde hos Memira var fantastisk. God kundeservice er noe jeg brenner for, så det skal egentlig ganske mye til for at jeg ikke har noe å pirke på.

Første morgenen etter operasjonen var også ganske så magisk. Jeg kunne se minstejenta mi stå i  døren  til soverommet uten å måtte ha på brillene. Nå etterpå er det nesten litt ufattelig hva jeg har gått gjennom. Endelig er synsfeilen min helt borte. Jeg har virkelig fått et godt syn på bare få minutter! Jeg slipper tanken på å ha ekstra linser med meg over alt hvor jeg går og jeg føler jeg kan gjøre alt hva jeg vil uten noe hinder.

Det er bare å klype seg i armen og slett ingen ting å være bekymret for. En slik behandling som endrer hverdagen fullstendig, er noe jeg anbefaler til alle som kan. Det er ingen vits i å  tenke på det i årevis. Det er bare å sette i gang!