Golfproffen Cajsa Persson har gjort en laserbehandling

Og det gjør hverdagen bare så mye enklere, synes Cajsa.

Den interasjonale golfproffen Cajsa Persson fra Sverige gjorde en øyelaser hos oss når hun var 18 år gammel. I denne videoen forteller hun deg hvorfor det var viktig for henne å bli kvitt synsfeilen sin. Trykk på knappen og hør hva hun sier. Om du ikke er helt 100 % flytende i det svvenske språket, så finner du det oversatt lenger nede på siden.

Jeg heter Cajsa Persson og jeg er 23 år gammel. Jeg er heltids golfproff og jeg valgte å gjøre øyeoperasjonen for at golfspillingen skulle bli lettere, altså  at det skulle bli lettere når jeg er ute på banen og ute i naturen. Etter jeg gjorde øyelaser behandlingen, trengte jeg ikke styre og streve sånn med linsene eller brillene på morgenen når jeg hadde tidlig starttid på banen. Jeg kunne se perfekt med en gang på morgenen og heller  bare gjøre det jeg skulle gjøre.

I forkant av øyeoperasjonen så var jeg faktisk litt nervøs, mest på grunn av at jeg ikke visste hvordan det kom til å kjennes under  operasjonen. Men likevel, selv om jeg var litt nervøs, så kjente jeg meg ganske trygg og hadde fått bra med informasjon. Jeg kjente meg helt trygg i den beslutningen jeg hadde tatt om å få rettet synsfeilen min og så egentlig bare frem til å kunne slippe og pirke på linsene hver eneste morgen.

Jeg vil absolutt anbefale øyelaser til andre, og det har jeg også allerede gjort – for dette er en av de beste beslutningen jeg har gjort!

Cajsa Persson

Yrke:
Golfproff

Synsfeil:
Nærsynthet/Skjeve hornhinner

Operasjon:
FS-LASIK

Alder ved operasjon:
18 år

Bestill time

Se oversikt over ledige timer hos din nærmeste klinikk

Eller bestill time via telefon på 23 96 03 92

Flere kunder

Janne Formoe

Janne Formoe

Skuespiller

Janne Formoe har fått en mye enklere hverdag etter linsebytte. Som skuespiller og foredragsholder kom alderssynet i veien. Nå slipper hun strevet med linser og flere par briller.

Synsfeil: Alderssyn
Operasjon: Linsebytte (RLE)
Bjørn Erik Barman-Jenssen

Bjørn Erik Barman-Jenssen

Jobbet i flyselskap i 34 år.

Bjørn Erik var livredd før operasjonen! Takket være Memira, så vant han over angsten. Les Bjørn Erik sin sterke historie om linsebytteoperasjon

Synsfeil: Alderssyn
Operasjon: Linsebytte (RLE)
Thea Petersen Sandness

Thea Petersen Sandness

Masterstudent på Nord Universitet

Thea hadde et meget dårlig syn, og det påvirket spesielt hennes studieliv. Linseimplantat forandret alt – hun fikk et bedre og enklere liv!

Synsfeil: Nærsynt
Operasjon: ICL linseimplantat

Flere kunder

Joakim Kleven

Joakim Kleven

Filmskaper

Synet mitt har aldri vært bedre, så jeg er veldig fornøyd! Utrolig deilig - jeg kan ikke tro at jeg ikke har gjort dette før nå. Synet er noe av det viktigste vi har. Nå ser jeg helt skarpt, og det er som en drøm.

Synsfeil: Nærsynthet/Skjeve hornhinner
Operasjon: FS-LASIK
Iman Meskini

Iman Meskini

Skuespiller og foredragsholder

Det er deilig å slippe å ta av og på linser hele tiden. Jeg anbefaler øyelaser til alle som er avhengig av briller og linser. Les Iman sin historie

Synsfeil: Nærsynt
Operasjon: FS-LASIK
Joakim Skolt

Joakim Skolt

Revisor hos PwC

Godt syn er essensielt for Joakim sitt yrke og hans hobbyer. Han brukte mye penger på linser. Øyelaser har gjort livet rikere, på alle måter!

Synsfeil: Nærsynt
Operasjon: FS-LASIK

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 15:30
23 96 03 92

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå