Akkurat nå: Undersøkelse 99kr – Book nå!

Golfproffen Cajsa Persson har gjort en laserbehandling

Og det gjør hverdagen bare så mye enklere, synes Cajsa.

Den interasjonale golfproffen Cajsa Persson fra Sverige gjorde en øyelaser hos oss når hun var 18 år gammel. I denne videoen forteller hun deg hvorfor det var viktig for henne å bli kvitt synsfeilen sin. Trykk på knappen og hør hva hun sier. Om du ikke er helt 100 % flytende i det svvenske språket, så finner du det oversatt lenger nede på siden.

Jeg heter Cajsa Persson og jeg er 23 år gammel. Jeg er heltids golfproff og jeg valgte å gjøre øyeoperasjonen for at golfspillingen skulle bli lettere, altså  at det skulle bli lettere når jeg er ute på banen og ute i naturen. Etter jeg gjorde øyelaser behandlingen, trengte jeg ikke styre og streve sånn med linsene eller brillene på morgenen når jeg hadde tidlig starttid på banen. Jeg kunne se perfekt med en gang på morgenen og heller  bare gjøre det jeg skulle gjøre.

I forkant av øyeoperasjonen så var jeg faktisk litt nervøs, mest på grunn av at jeg ikke visste hvordan det kom til å kjennes under  operasjonen. Men likevel, selv om jeg var litt nervøs, så kjente jeg meg ganske trygg og hadde fått bra med informasjon. Jeg kjente meg helt trygg i den beslutningen jeg hadde tatt om å få rettet synsfeilen min og så egentlig bare frem til å kunne slippe og pirke på linsene hver eneste morgen.

Jeg vil absolutt anbefale øyelaser til andre, og det har jeg også allerede gjort – for dette er en av de beste beslutningen jeg har gjort!