Golfproffen Cajsa Persson har gjort en laserbehandling

Og det gjør hverdagen bare så mye enklere, synes Cajsa.

Den interasjonale golfproffen Cajsa Persson fra Sverige gjorde en øyelaser hos oss når hun var 18 år gammel. I denne videoen forteller hun deg hvorfor det var viktig for henne å bli kvitt synsfeilen sin. Trykk på knappen og hør hva hun sier. Om du ikke er helt 100 % flytende i det svvenske språket, så finner du det oversatt lenger nede på siden.

Jeg heter Cajsa Persson og jeg er 23 år gammel. Jeg er heltids golfproff og jeg valgte å gjøre øyeoperasjonen for at golfspillingen skulle bli lettere, altså  at det skulle bli lettere når jeg er ute på banen og ute i naturen. Etter jeg gjorde øyelaser behandlingen, trengte jeg ikke styre og streve sånn med linsene eller brillene på morgenen når jeg hadde tidlig starttid på banen. Jeg kunne se perfekt med en gang på morgenen og heller  bare gjøre det jeg skulle gjøre.

I forkant av øyeoperasjonen så var jeg faktisk litt nervøs, mest på grunn av at jeg ikke visste hvordan det kom til å kjennes under  operasjonen. Men likevel, selv om jeg var litt nervøs, så kjente jeg meg ganske trygg og hadde fått bra med informasjon. Jeg kjente meg helt trygg i den beslutningen jeg hadde tatt om å få rettet synsfeilen min og så egentlig bare frem til å kunne slippe og pirke på linsene hver eneste morgen.

Jeg vil absolutt anbefale øyelaser til andre, og det har jeg også allerede gjort – for dette er en av de beste beslutningen jeg har gjort!

Cajsa Persson

Yrke:
Golfproff

Synsfeil:
Nærsynthet/Skjeve hornhinner

Operasjon:
FS-LASIK

Alder ved operasjon:
18 år

Bestill tid

Se hvilke tider som er tilgjengelig akkurat nå

Eller book via telefon på 800 22 636

Flere kunder

Yvonne Brokvist

Yvonne Brokvist

Lederutvikler og driver podcasten “Sårbar & Superstark” i Sverige.

Min øyelaserbehandling er det beste jeg har gjort, det er helt fantastisk å slippe å planlegge og tenke på en så grunnleggende ting som å se.

Espen Jansen

Espen Jansen

Turner

Alderssynet – en svakhet som ikke kan trenes opp! Som toppidrettsutøver er Espen vant til å kunne trene opp omtrent hva som helst. Derfor kom alderssynet som en stor overraskelse…

Øyvind Solbrekken Flatla

Øyvind Solbrekken Flatla

Landslaget for rifleskytere

Å drive med rifleskyting, er en idrett som krever ekstrem presisjon. Man må ha et ekstremt godt syn for å skyte bra! Det er nok ikke lett å hevde seg…

Chatt nå

Chatta med kundeservice.

Utenfor åpningstid
Man – Fre 08:00 – 16:30
er det kun chatboter som er tilgjengelig

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 16:30
800 22 636

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå