Memira Eyecenter Kristiansund

I Kristiansund finner du Memira sammen med  Optiker Alfred Berge. Du gjør undersøkelsen og etterkontrollene lokalt i byen. Dersom du  blir kvalifisert til operasjon, vil du kunne velge å gjøre det på en av våre operasjons-klinikker. Du står helt fritt til å velge den operasjonsklinikken som passer deg best.

Memira kan løse alle helt vanlige synsfeil slik at du slipper være avhengig av briller eller linser for å leve ditt liv akkurat slik du vil. En undersøkelse hos oss vil gi deg svaret på hvilken løsning som er den beste for deg og ditt syn; enten laserbehandlinglinseimplantat eller et linsebytte for å korrigere din synsfeil. På selve undersøkelsen sjekkes både synsfeilen din, samt andre viktige forutsetninger for en behandling slik som tykkelsen på hornhinnen, tåreproduksjon samt øvrig helsetilstand.

Hva er en helt vanlig synsfeil?

Jo, det er om du er nærsynt, langsynt har skjeve hornhinner eller blitt alderssynt og dermed avhengig av lesebriller som da fint kan løses med en av våre behandlinger.  Ta kontakt via våre nettsider, ring oss på 800 22 636 eller dropp innom oss for en prat i butikken

Vi gleder oss til å kunne hjelpe deg videre med den beste løsningen for deg og dine øyne!

Kontakt

Memira Eyecenter Kristiansund

Storgata 4
6509 Kristiansund

71 58 76 60

Klinikkleder

Runar Alstad

Åpningstider

MandagStengt
TirsdagStengt
OnsdagStengt
TorsdagStengt
FredagStengt
LørdagStengt
SøndagStengt

Chatt nå

Chatta med kundeservice.

Utenfor åpningstid
Man – Fre 08:00 – 15:00
er det kun chatboter som er tilgjengelig

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 15:00
800 22 636

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå