Velkommen til Memira Lillehammer!

Vi kan løse alle helt vanlige synsfeil slik at du slipper være avhengig av briller eller linser for å leve ditt liv akkurat slik du vil. En undersøkelse hos oss vil gi deg svaret på hvilken løsning som er den beste for deg og ditt syn; enten laserbehandlinglinseimplantat eller et linsebytte for å korrigere din synsfeil. På selve undersøkelsen sjekkes både synsfeilen din, samt andre viktige forutsetninger for en behandling slik som tykkelsen på hornhinnen, tåreproduksjon samt øvrig helsetilstand. Dersom du velger å gå videre til en operasjon, avtaler vi tid for dette etter undersøkelsen – enten i forbindelse med undersøkelsen eller etter du har brukt noen dager på  å finne ut av om dette er noe du ønsker å gå for. Selve operasjonen gjøres på en av våre operasjonsklinikker som vi har flere steder rundt i landet.

3 av 4 kan slippe briller og linser

Det vil si at nesten alle kan gjøre en synskorrigerende operasjon og derved slippe briller og linser i hverdagen. Undersøkelsen gir deg svaret på  hva som er tilfelle for akkurat deg, dine øyne og din synsfeil. Er vi i tvil på om en behandling vil bidra til en bedre løsning for deg, vil vi ikke anbefale deg noen operasjon. Vi er svært opptatt av at alle må gjøre sin egen vurdering og beslutning i forhold til om de ønsker en operasjon eller ikke. Det er kun du som kjenner akkurat din synshverdag og kan forstå hvordan synsfeilen påvirker deg.

Hva er en helt vanlig synsfeil?

Jo, det er om du er nærsynt, langsynt har skjeve hornhinner eller blitt alderssynt og dermed avhengig av lesebriller. Dette kan fint løses med en av våre behandlinger for de aller fleste.  Ta kontakt via våre nettsider, ring oss på 800 22 636 eller dropp innom oss for en prat på klinikken. Vi er her hver dag mellom 08.00 – 16.00

Memira Lillehammer er en del av vår Skandinaviske kjede. Vi finnes på over 40 steder i  Norge, Sverige og Danmark og er dermed den største og mest erfarne aktøren i Skandinavia.  Som kunde hos Memira skal du derfor være helt  trygg på å få den oppfølgingen du ønsker. Memira er tross alt eksperten på syn.  I tillegg får du selvsagt vår Trygghetsgaranti som gir deg blant annet oppfølging og evt kompletterende behandlinger i 5 år.

Memira Lillehammer her for deg!

Kontakt

Memira Eyecenter Lillehammer

Brillehjørnet Storgata 89, Lilletorget 2615 Lillehammer

61259990

Klinikkleder

Jan Terje Årset

Chatt nå

Chatta med kundeservice.

Utenfor åpningstid
Man – Fre 08:00 – 16:30
er det kun chatboter som er tilgjengelig

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 16:30
800 22 636

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå