Rebecca har ikke angret ett sekund:

……………….. Ikke var det vondt, og ikke tok det lang tid.

Jeg måtte begynne med linser og briller som 14-åring da jeg begynte å se dårlig. Briller ble dessverre en dårlig løsning for meg. Både fordi jeg elsker å være aktiv, og ikke minst fordi jeg måtte skifte brilleglass så ofte siden synet mitt stadig forverret seg.

Linser gikk derimot greit, selv om også det var litt styrete i det daglige. Jeg ble derfor litt satt ut da jeg var på kontroll hos min vanlige optiker og han spurte hvorfor jeg ikke vurderte å ta en operasjon. Poenget var jo at jeg ikke visste at det var et alternativ!

Spørsmålet gjorde at jeg umiddelbart begynte å tenke på hvor deilig det ville vært å slippe å tenke på linser hele tiden.

– Siden jeg fortsatt var ung bestemte jeg meg for å vente til studiene var unnagjort. Men da gikk det kjapt! Bare et par måneder etter siste eksamen lå jeg på operasjonsbordet hos Memira.

– Jeg skal ikke legge skjul på jeg var litt nervøs. Seriøst. Det er jo tross alt øynene det er snakk om. Jeg har likevel ikke angret ett sekund: Ikke var det vondt, og ikke tok det lang tid.

Jeg ble nesten overrasket over hvor raskt det gikk, og det beste av alt: Allerede 15 minutter etter operasjonen merket jeg at begynte å se godt, først på det øyet som hadde blitt operert først, og så på det neste.

– Det var en helt sinnsyk følelse, og siden har jeg – bokstavelig talt – aldri sett meg tilbake.

Det eneste jeg tenker er at dette er noe jeg burde gjort for lenge siden! Og ikke minst unner jeg alle som har problemer med synet å oppleve det samme.

Vil du også ha et liv uten briller eller linser? Ta kontakt med Memira!

Chatt nå

Chatta med kundesenter.

Utenfor åpningstid
Man – Fre 08:00 – 16:30
er det kun chatboter som er tilgjengelig

Ring oss

Kundesenter
Man – Fre 08:00 – 16:30
800 22 636

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå