Akkurat nå: Undersøkelse 99kr – Book nå!

Bedre tid i helgen?

Noen utsetter steget mot en brille & linsefri hverdag på grunn av at de ikke føler de kan sette av tid til dette i ukedagene.

Akkurat det tenker vi er litt unødvendig.

Derfor har flere av våre klinikker helgeåpent med jevne mellomrom slik at de som ikke føler de kan «ta av» ukedagene også skal kunne få løst synsfeilen sin, en gang for alle.   Vi kan tross alt hjelpe 3 av 4 som ønsker å få  løst synsfeilen sin, og vi kan  korrigere alle helt vanlige synsfeil. Derfor  ønsker vi å kunne ha tilbud til alle som ønsker hjelp til en enklere hverdag.

Slipp briller & linser på lørdag 28. mars.

Nå kan du gjøre din operasjon på  vår klinikk i Oslo denne lørdagen og være fit for jobb igjen på mandagen. Da er du helt trygg på at arbeidshverdagen din ikke blir påvirket og  du kan møte  en ny uke uten briller eller linser.

Undersøkelsen gir deg svaret.

Ditt første steg på veien mot en brille- eller linsefri hverdag, er en grundig undersøkelse hos oss. Den gir deg svar på om du er blant de 3 av 4 som vi kan tilby en behandling, samt gir oss grunnlag for å konkludere med  den rette løsningen for akkurat deg og ditt syn. Husk at alle våre behandlinger blir fullt og helt individuelt tilpasset  den enkelte. Derfor skal du være helt trygg på at du får et korrekt råd og en riktig løsning for din synsfeil og dine øvrige forutsetninger.  Du kan finne tid til din undersøkelse på våre nettsider, eller ringe en av våre kunderådgivere på 800 22 636.

Operasjonen gir deg  løsningen.

Etter at du har gjort undersøkelsen får du altså  svar på hvilke løsning som er den beste for akkurat deg. De fleste av våre metoder  er raske å gjennomføre, svært skånsomme og ikke minst er du i fullt vigør igjen allerede dagen etter inngrepet. Så er det slik at du opererer deg på en søndag, vil du fint kunne gå på jobben med nytt syn på mandag. Dette gjelder  alle våre metoder, bortsett fra LASEK  som er en metode vi benytter i meget spesielle tilfeller. Men som sagt,  selve metoden som er best for deg, kan vi ikke si før vi har undersøkt deg.

Helgeåpent på våre klinikker.

Noen ganger er det  tider for undersøkelser vi tilbyr i løpet av en helg, mens andre ganger er det  operasjonstimer vi har tilgjengelig.  Du vil få informasjon på dette dersom du ringer en av våre kunderådgivere på 800 22 636. De kan også være behjelpelig med å sette opp en tid til deg, være seg undersøkelse eller selve operasjonen.

Vi ser frem til å kunne hjelpe deg!