Vil du også bli kvitt brillene og linsene dine?

Visste du at vi kan løse alle helt vanlige synsfeil med en rask og skånsom behandling – så om du er nærsynt, langsynt, har skjeve hornhinner eller  er lei av lesebrillene dine, kan vi nok hjelpe deg. Over 80 % av de som kommer til oss og ønsker seg fri fra briller eller linser, har de riktige forutsetningene for å kunne gjøre en behandling.

Unikt tilbud for deg som kunde i Fjordkraft:

  • Gratis undersøkelse (verdi 500,-)
  • 3000,- rabatt på behandling
  • 24 mnd. rentefri delbetaling

Delbetalingsløsningen er helt valgfri, så om du ønsker betale behandlingen med en gang, står du helt frill til det. I tillegg kan du når som helst velge å sluttbetale restbeløpet om du ønsker det. Gå inn på våre nettsider og les mer om dine muligheter under “våre priser” eller ring oss på 800 22 636 og snakk med en av våre rådgivere som vil hjelpe deg  slik at vi samme skisserer opp det opplegget som vil fungere best for akkurat deg.

Ditt første steg på veien, er å booke tid til en undersøkelse. Da får du svar på om du har de riktige forutsetningene for en behandling, samt hvilken metode som vil være den beste for akkurat deg.

Fyll ut skjemaet under. Finn din klinikk, og en ønsket tid for undersøkelsen, så er du ett steg nærmere.  Husk ID koden til Fjordkraft Fordelsprogram: 20745 når du bestiller time hos oss.