Lettere blikk med øyelokk operasjon

1. Undersøkelsen

Selve undersøkelsen  tar rundt 30 minutter og utføres selvsagt av kirurgen som evt. skal gjøre operasjonen på deg. Han vil gjøre individuelle målinger og bedømme om en behandling  vil være hnesiktsmessig for deg . Er en behandling hensiktsmessig, vil dere også  gå gjennom  omfanget av inngrepet samt hvilke resultat du kan forvente deg.  Deretter finner dere en tid som passer deg for selve operasjonen.

Du kan finne tid til din undersøkelse her.

2. Selve operasjonen

Du vil bli lokalbedøvet, men narkose er ikke nødvendig for et skånsomt inngrep som dette.  Selve inngrepet vil ta mellom 1-2 timer, avhengig av omfanget. Kirurgen kommer til å gjøre snittene, samt legge stingene på en slik måte  at de mer eller mindre forsvinner i etterkant. Du skal slappe av i ca. 30 minutter  etter inngrepet på vårt hvilerom. Pass også på så du  har noen til å hente deg, siden du ikke skal kjøre bil hjem selv på operasjonsdagen.

3. Tiden etter operasjonen

De fleste ønsker å holde seg hjemme, i ro og fred en ukes tid etter operasjonen. Det er helt naturlig å være  hoven i 2-3 dager etter inngrepet. I tillegg vil du  nok føle du har en blåveis i opp til to uker etterpå. Men dette er ikke farlig. Pass bare på så du kjæler ned hevelsen jevnlig de første dagene etterpå,  slik at hevelsen får best mulig hjelp til å gå raskt over. Etter en uke skal du inn på kontroll hos oss hvor vi kontrollerer utviklingen samt tar stingene.  Det kan ta opptil 3 måneder før øyelokket er helt normalt.

 

 

Her er våre priser: 

    1. Undersøkelse 500,-
    2. Øvre øyelokk 14 900,-
    3. Nedre øyelokk 20 900,-
    4. Øvre og nedre øyelokk 29 900,-