Bli kvitt dine synsfeil
få utført en laseroperasjon
eller linsebytte

Undersøk om øyelaser eller linsebytte
kan gjøre deg linse- og brillefri!

Trygt og sikkert
At våre pasienter skal være- og kjenne seg- trygge hos oss er alltid vår høyeste prioritet.
  • For å sikre en trygg pasientopplevelse sikrer vi alltid at klinikkene har en rolig atmosfære med kun et fåtall pasienter tilstede av gangen.
  • Sikkerheten på våre klinikker sikkerstilles gjennom et omfattende og kontinuerlig kvalitetsarbeid med strenge rettningslinjer og rutiner.
  • Vi behandler friske øyne på friske mennesker, og tar derfor ingen unødvendige risikoer.
Verden er skarpere og alle lys er liksom mykere enn før!
Annelie Pompe

Annelie Pompe er en utrolig spennende person som lever livet sitt til det fulle. Hun er eventyrer, holder foredrag, er forfatter og fotograf. Hun har verdensrekord i fridykking på 126 meter og er den første svenske kvinnen som har klatret Mount Everest fra nordsiden av fjellet. Å gjøre en øyelaser var både et naturlig og litt skremmende steg å ta for denne damen. Her forteller hun mer om sin opplevelse:

Innimellom har jeg kjent på følelsen av å være i en tåkete verden. På morgenen før jeg hadde tatt på meg kontaktlinsene følte jeg at jeg ikke helt var tilstede og ikke riktig våken. Hadde jeg forvillet meg ut uten linsene på, kunne jeg ikke se ansiktene på folk rundt meg og ei heller lese noen skilter. Alt var bare tåkete. På lange flyturer orket jeg heller ikke bruke linser på grunn av den tørre luften, men puttet på meg briller som heller ble forlagt eller jeg klarte å knuse dem gang etter gang. Så egentlig var det på høy tid å få gjort en forandring på det der.

Risikoen er liten og fordelene en slik behandling gir, overvinner glatt det lille ubehaget man kan kjenne på (som egentlig dreier seg om usikkerhet FØR man gjør selve øyelaserbehandlingen).
Dette handler kort og godt om innstilling til forandring og hvordan man griper situasjonen som en forandring gir. Jeg digger forandringer, og i alle fall forandringer som kan gjøre livet så mye bedre!

Etter operasjonen så føltes det faktisk som jeg hadde nye øyne. De var mer sensitive enn tidligere. Vind og luft opplevdes på nytt vis når det ikke satt en kontaktlinse foran og "strengte av" kontaktflaten. Verden er skarpere og alle lys er på en måte mykere enn tidligere. Jeg er fortsatt svært forundret over at man kan gjøre slik som dette!

Dette er stegene:

1. Undersøkelse

Første steget er å booke en undersøkelse hvor vi finner ut om det er mulig for deg å gjøre en øyelaser

Memiras optiker gjennomfører en grundig undersøkelse, forteller hva du kan forvente deg etter en øyelaser, samt svarer på alle dine spørsmål.

2. Øyelaser, linseimplantat eller linsebytte?

Dersom du er blant de rundt 80% som kan gjøre en synskorrigerende behandling, finner du og optikeren en tid til selve operasjonen

Du gjør vanligvis ikke undersøkelsen og operasjon den samme dagen. På operasjonsdagen møter du øyelegen, som da gjør en ny og helt uavhengig undersøkelse av øynene slik at vi får en dobbel kontroll på at forutsetningene for operasjon er optimale. Deretter gjøres selve behandlingen. Med alle forberedelsene samt selve inngrepet, vil dette ta ca 30- 45 minutter, avhengig av hvilken metode som er valgt som din løsning. Deretter får du hvile i hvilerommet til du ønsker å dra hjem igjen.

3. Kontroller og oppfølging

De fleste ser bra allerede samme kveld som operasjonen ble gjort, og kan gå på jobben dagen etter øyelaseren

Du får med deg øyedråper som skal brukes i løpet av helingsprosessen. Du vil få helt klare tydelige instruksjoner om bruken før du drar hjem på operasjonsdagen. Du blir også kalt inn til flere kontroller i tiden etter operasjonen. I sjeldne tilfeller kan det være behov for kompletterende behandlinger for å oppnå ønsket resultat. Alt dette inngår i prisen du betaler for selve operasjonen.

4. Hva koster det?

Våre behandlinger koster fra 29.900,-(LASEK) til 64 900,-(Trifokal linsebytte RLE)

Prisen er for begge øynene og inkluderer alle legemiddel og kontroller som trengs.
Dessuten inngår vår unike 5-årige trygghetsgaranti som innebærer at alt inngår i prisen og at Memira står for kompletterende behandlinger dersom behovet oppstår i løpet av fem år.

Trygghetsgaranti
Memiras trygghetsgaranti innebærer:
  • Kostnadsfrie gjenbesøk i opp til 5 år
  • Kostnadsfrie kompletterende behandlinger i opp til 5 år
  • Kontakttelefon dersom du er bekymret for noe
  • Fri mottagelse på alle våre klinikker i Skandinavia

Memira er den eneste i bransjen med en egen dedikert avdeling som sikrer kvaliteten i alle våre kliniske prosesser. Vårt systematiske kvalitetsarbeid sikrer det best mulige resultatet for deg, samtidig som vi alltid utvikler våre kliniske prosesser.

Kliniske resultat analyseres løpende på så vel metode som øyelege og optiker. Dessuten gjennomfører vi kundefornøydhetsundersøkelser på alle undersøkte og opererte kunder. Resultatene fra disse undersøkelsene sammenlignes og analyseres for å sikre at det kliniske resultatet samsvarer med kundens forventninger. Ytterligere en del i kvalitetssikringsarbeidet, er å sikre at alle medarbeidere får korrekt klinisk utdannelse. Kvalitetsavdelingen har ansvaret for innholdet i alle kliniske opplæringer, både når det gjelder introduksjon og videre utdanning. Dette er kjernen i vårt kvalitetsarbeid.

Vårt kvalitetsarbeid skal bidra til fornøyde kunder. Alle kundene får derfor muligheten i å delta i en fornøydhetsundersøkelse og gi oss kommentarer og konkrete tilbakemeldinger på sin opplevelse hos oss. Kunder som velger å operere seg, får mulighet til å gi oss feedback både 3- og 12 måneder etter sin operasjon. De som ikke gjør en operasjon hos oss, får samme mulighet 3 måneder etter sin forundersøkelse.