Er du også superglad i våren (or not)?

Det er ikke alle som synes våren er så fantastisk, i alle fall ikke om man befinner seg utendørs…..

Greit nok, det er utrolig mye vakkert å se på når det grønnes i bakker og li epletrærne blomstrer, himmelen er blå og temperaturen stiger. Men hva med hovne øyne, kløende øyne og tårer som konstant renner ?

Det er realiteten for stadig flere av oss, og det er ikke spesielt deilig når våren knopper frem  og bjørkepollen svever gult i fleng og du  klør og klør i øynene til de er knall røde og hovne og linsen din har forsvunnet et heeelt ukjent sted? Det eneste som er sikkert da, er at du ikke ser spesielt skarpt og klart det som er rundt deg. For det første er det innmari ubehagelig når linsene sklir bakom øyelokket og du ikke aner om de har fallt ut eller de er der fortsatt, eller du har gnikket og klødd så intenst at de har poppet ut av øynene. 

En øyeoperasjon kan hjelpe deg til en litt bedre pollensesong

Vi kan nok ikke hjelpe deg med  kløingen, sviingen og selve pollenproblematikken, men vi kan lette litt på ubehaget ved at du slipper på bruke linser lenger etter at du har korrigert synsfeilen din hos oss. Faktisk så er det så mange som 3 av 4 av linse- eller brillebrukerne som kan gjøre en synskorrigerende operasjon. Uansett om man er nærsynt, langsynt, har skjeve hornhinner eller alderssynet har sneket seg på.

Og vi i Memira kan hjelpe deg – uansett vær. Pass bare på så du kommer i god tid før den aller verste pollensesongen!