Hva med deg og solbriller?

Er det alltid så enkelt ?

For noen er det superenkelt å putte på seg solbriller akkurat i det solen titter frem. For andre er det ikke like enkelt. For eksempel dersom du er helt avhengig av briller for å kunne se godt…….da er det ikke like lett med solbriller utenpå brillene. Det ser ikke spesielt fett ut.

En god del som  sliter med synsfeil kan bruke linser, og for disse er det ikke spesielt problematisk å beskytte seg mot solen. Da er det bare å putte solbrillene på nesen og man både ser skarp samtidig med at man ikke sliter med den sterke solen. Men hva med de som ikke klarer, eller som ikke kan bruke linser? De må enten slite med sterk sol og risiko for å skade øynene sine. Ellers så må de putte “flippers” utenpå sine vanlige briller, eller som beskrevet foran i aller verste fall solbriller utenpå de vanlige brillene. ikke det kuleste  på jord, og ikke det mest bekvemmelige.

Eller har du tenkt på dersom du har blitt alderssynt og “kun” bruker lesebriller. Hvordan løser du det egentlig da? Det er bare mindre skrift på nært som er problemet. Ting på avstand ser du innmari godt, men det som er litt mindre på nært (som for eksempel mobile, avisen, en bok eller en prislapp) har du ikke sjanse til å lese med “bare” solbriller på. Det kan kanskje høres litt fjollete ut for mange, men bare vent til du også har fått alderssynet. Da skjønner du hva vi snakker om! Det er nemlig slik at de aller, aller fleste utvikler alderssyn  rundt 45-50 års alderen.

Det beste må jo være å kunne bruke akkurat de solbrillene du vil akkurat når du trenger dem!

Og de aller fleste kan egentlig det, de bare vet ikke det helt. Det er nemlig slik at 3 av 4 som bruker briller i dag, har supre forutsetninger for å kunne gjøre en synskorrigerende behandling som vil løse synsfeilen en gang for alle – slik at du kan føle deg helt fri til å bruke akkurat de solbrillene du vil akkurat når du vil.  Og vi i Memira kan hjelpe deg – uansett vær ?

Last ned din brosjyre

Bestill time

Se oversikt over ledige timer hos din nærmeste klinikk

Eller bestill time via telefon på 23 96 03 92

Fortsett å lese

7 myter om øyelaser

7 myter om øyelaser

Du har kanskje hørt om øyelaser, men er litt usikker på om det du har hørt stemmer? Her kan du lese mange faktaopplysninger om øyelaserkirurgi.

Les mer
20 – 20 – 20 – REGELEN

20 – 20 – 20 – REGELEN

Sitter du mye foran en skjerm og føler deg ofte sliten og trøtt i øyene? Her kommer et godt tips, om hvordan du kan redusere…

Les mer
Er det større risiko for betennelse i hornhinnen ved kontaktlinser enn ved laserkorrigering?

Er det større risiko for betennelse i hornhinnen ved kontaktlinser enn ved laserkorrigering?

Er det større risiko for betennelse i hornhinnen ved kontaktlinser enn ved laserkorrigering? Vi vet alle at det ikke er spesielt hygienisk å pirke seg…

Les mer

Vanlige spørsmål

Chat med vår Chatbot

Chat med Chatbot.

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 15:30
23 96 03 92

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå