Skreddersydd behandling til deg!

Vi beregner og velger en individuelt tilpasset behandling til hvert eneste øye


Før vi kan bestille linser til din linsebytte (RLE) operasjon eller linseimplantat (ICL) eller for den saks skyld beregne hvordan øyelaseren skal optimalisere  krumningen på hornhinnen, er det en lang prosess med flere  beregninger og målinger som skal til for å  være sikker på vi  legger opp til den beste løsningen for akkurat dine øyne. Det er derfor vi gjør undersøkelsene så grundig hos oss, og at du blir vurdert ut i fra både optiske og medisinske sider før vi kommer frem til den endelige anbefalingen for deg, ditt syn og dine øyne.

Hva sjekker man på undersøkelsen?

Først må vi måle øyets krumninger og lengder med høy presisjon for å kunne benytte oss av avanserte formler og algoritmer for å beregne styrkene i linsene som akkurat du trenger. På grunn av at Memira er blant de klinikkene i Europa som har gjort flest linsebytte (RLE) operasjoner, har vi samarbeidet med noen av de mest anerkjente professorene i verden for å optimere slike matematiske formler (ex. Prof. Abulafia Koch regression formula). I tillegg optimerer Memira kontinuerlig sine beregningsrutiner gjennom å følge alle resultater i statistiske sammenstillinger. Gjennom dette kontinuerlige optimeringsarbeidet vet Memira hvordan vi best kan beregne linser til akkurat dine øyne.
I tillegg til å beregne styrke, velger vi mellom ulike typer linser. Hvilken linse som passer deg best, vil være avhengig av dine synsbehov. Vi har gjort grundige egne undersøkelser i tillegg til å basere våre linsevalg på dokumentert kunnskap om de ulike linsene, og velger blant de beste linseprodusentene i verden.

Din linse blir altså beregnet, valgt og bestilt individuelt, spesielt til deg – for at du skal få det aller beste resultat. Vår erfaring og kunnskap er din sikkerhet.

Ønsker du å  lese mer om erfaringene til våre kunder, finner du mange referanser på de ulike metodene her. I tillegg kan det være nyttig for deg å lese litt om øyets anatomi, slik at du får litt dypere innsikt i de ulike synsfeilene som kan oppstå, hvorfor de oppstår og ikke minst hva som kan være behandlingen for å løse akkurat din synsfeil. Dette finner du mer om her.

Chatt nå

Chatta med kundesenter.

Utenfor åpningstid
Man – Fre 08:00 – 16:30
er det kun chatboter som er tilgjengelig

Ring oss

Kundesenter
Man – Fre 08:00 – 16:30
800 22 636

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå