Slik fikk Geir Joar en 100% problemfri hverdag

Når du driver med gårdsarbeid har du ikke tid til plunder og heft. Det tok melkebonde Geir Joar Werstad konsekvensen av.

— Jeg har hatt synsfeil siden jeg gikk i 4 klasse, og siden jeg vokste opp på en gård merket jeg raskt hvor upraktisk det var å bruke briller: Regn og dugg på brillene når man går fra huset og over i fjøset. Varme dyr, kalde kjølerom, skitt fra jord, møkk fra dyr, bevege seg både ute og inne.
Problemene eskalerte da han kjøpte egen gård som voksen.

— På vinterstid er det ekstra ille.

Det blir mange turer mellom kalde og varme rom, med tilhørende duggproblematikk. Jobbing i skogen bød på hardt fysisk arbeid. Når jeg satte meg ned så dugget det på brillene tvert før det ble til is som ikke gikk av i kulda. Brillestengene var også i veien for hørselvernet.
Linser var ikke et alternativ, for intensiv linsebruk ga kronisk røde og slitne øyne. 

Jeg var nødt til å finne en løsning på problemene brillene bød på.

Det var da han fikk høre om laserkorrigering av synsfeil for første gang. Dessverre viste undersøkelsen hos Memira at de ikke kunne behandle akkurat hans synsfeil, men at de ville holde ham oppdatert på utviklingen. Gleden var derfor stor da optikeren ringte etter to år, og fortalte at de nå kunne tilby ICL Linseimplantat, som ville løse problemene hans.

— Jeg er jo en sindig trønder, men gruet meg likevel til selve operasjonsdagen.

Jeg fikk imidlertid masse informasjon da jeg kom, og etterhvert som de i køen ble operert og kom blide og glade ut av operasjonssalen forsvant nervene.

— Selve operasjonen gikk overraskende raskt unna, og var ikke vondt i det hele tatt!

Jeg hadde faktisk ikke smerter eller ubehag overhodet, og slappet bare av i en stressless en liten stund før jeg reiste hjem. Alt var altså helt uproblematisk, og i etterkant har jeg ikke angret en eneste dag. 

Jeg har nå 100% effektive hverdager, enten de tilbringes i fjøset, i skogen, eller ute på jordet. En ekstra bonus er at helsen min også er bedre, fordi jeg nå endelig kan bruke fullt HMS-utstyr som for eksempel støvmaske. Dette var nemlig utstyr jeg tidligere hadde slurvet med, ettersom det var problematisk sammen med briller.

Resultatet ble ganske enkelt tipp topp, så Memira har mine varmeste anbefalinger!

Last ned din brosjyre

Bestill time

Se oversikt over ledige timer hos din nærmeste klinikk

Eller bestill time via telefon på 23 96 03 92

Fortsett å lese

5 ting å glede seg til etter en øyelaseroperasjon

5 ting å glede seg til etter en øyelaseroperasjon

5 ting å glede seg til etter en øyelaseroperasjon Vi har spurt våre pasienter hva som har vært den største endringen i livet deres etter…

Les mer
Trygg og sikker synskorrigerende øyeoperasjon

Trygg og sikker synskorrigerende øyeoperasjon

Vår erfarne og velutdannede team har utført over 500 000 øyeoperasjoner. Vi er her for å hjelpe deg på reisen mot klarere syn og et…

Les mer
Fire grunner til leamus i øyet

Fire grunner til leamus i øyet

Fire grunner til leamus i øyet Opplever du av og til at øyelokket ditt hopper eller vibrerer litt? Her er fire mulige årsaker til disse…

Les mer

Vanlige spørsmål