Slik fikk Geir Joar en 100% problemfri hverdag

Når du driver med gårdsarbeid har du ikke tid til plunder og heft. Det tok melkebonde Geir Joar Werstad konsekvensen av.

— Jeg har hatt synsfeil siden jeg gikk i 4 klasse, og siden jeg vokste opp på en gård merket jeg raskt hvor upraktisk det var å bruke briller: Regn og dugg på brillene når man går fra huset og over i fjøset. Varme dyr, kalde kjølerom, skitt fra jord, møkk fra dyr, bevege seg både ute og inne.
Problemene eskalerte da han kjøpte egen gård som voksen.

— På vinterstid er det ekstra ille.

Det blir mange turer mellom kalde og varme rom, med tilhørende duggproblematikk. Jobbing i skogen bød på hardt fysisk arbeid. Når jeg satte meg ned så dugget det på brillene tvert før det ble til is som ikke gikk av i kulda. Brillestengene var også i veien for hørselvernet.
Linser var ikke et alternativ, for intensiv linsebruk ga kronisk røde og slitne øyne. 

Jeg var nødt til å finne en løsning på problemene brillene bød på.

Det var da han fikk høre om laserkorrigering av synsfeil for første gang. Dessverre viste undersøkelsen hos Memira at de ikke kunne behandle akkurat hans synsfeil, men at de ville holde ham oppdatert på utviklingen. Gleden var derfor stor da optikeren ringte etter to år, og fortalte at de nå kunne tilby ICL Linseimplantat, som ville løse problemene hans.

— Jeg er jo en sindig trønder, men gruet meg likevel til selve operasjonsdagen.

Jeg fikk imidlertid masse informasjon da jeg kom, og etterhvert som de i køen ble operert og kom blide og glade ut av operasjonssalen forsvant nervene.

— Selve operasjonen gikk overraskende raskt unna, og var ikke vondt i det hele tatt!

Jeg hadde faktisk ikke smerter eller ubehag overhodet, og slappet bare av i en stressless en liten stund før jeg reiste hjem. Alt var altså helt uproblematisk, og i etterkant har jeg ikke angret en eneste dag. 

Jeg har nå 100% effektive hverdager, enten de tilbringes i fjøset, i skogen, eller ute på jordet. En ekstra bonus er at helsen min også er bedre, fordi jeg nå endelig kan bruke fullt HMS-utstyr som for eksempel støvmaske. Dette var nemlig utstyr jeg tidligere hadde slurvet med, ettersom det var problematisk sammen med briller.

Resultatet ble ganske enkelt tipp topp, så Memira har mine varmeste anbefalinger!

Last ned din brosjyre

Bestill tid

Se hvilke tider som er tilgjengelig akkurat nå

Eller book via telefon på 800 22 636

Fortsett å lese

Er det større risiko for betennelse i hornhinnen ved kontaktlinser enn ved laserkorrigering?

Er det større risiko for betennelse i hornhinnen ved kontaktlinser enn ved laserkorrigering?

Vi vet alle at det ikke er spesielt hygienisk å pirke seg selv i øyet, men som kontaktlinsebrukere gjør vi det daglig. Hver morgen og hver kveld når vi setter…

Les mer
10 ting å tenke på før en øyeoperasjon

10 ting å tenke på før en øyeoperasjon

Når du har bestemt deg for å gjennomføre en synskorreksjon gjenstår avgjørelsen om hvem som skal utføre den. Her får du vite hva som er viktig å tenke på før…

Les mer
Hvilke synsfeil finnes – og hva kan vi gjøre for å korrigere disse?

Hvilke synsfeil finnes – og hva kan vi gjøre for å korrigere disse?

Øyet er et veldig komplekst organ, og det er mange faktorer som kan påvirke dets helse og synskvalitet. Når det gjelder synsfeil er det primært fire typer: nærsynthet, langsynthet, skjeve…

Les mer

Vanlige spørsmål

Chatt nå

Chatta med kundeservice.

Utenfor åpningstid
Man – Fre 08:00 – 16:30
er det kun chatboter som er tilgjengelig

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 16:30
800 22 636

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå