Alle våre klinikker er dessverre midlertidig stengt. Vi kontakter alle med planlagte avtaler for ombooking. Vi beklager ulempene dette måtte medføre.

Informasjon i forbindelse med Corona-viruset

Smitteforbyggende tiltak i forbindelse med Coronavirus.

Hos oss i Memira setter vi din trygghet høyest av alt. Derfor har vi en rekke  solide prosedyrer som skal minimere alle former for risiko.

Du skal, som alltid, bli hjemme når du har sykdomssymptomer og vi strammer  inn i overensstemmelse med FHI  sine anbefalinger relatert til dette med å minimere smitte av coronaviruset:

Dersom du har forkjølelses-symptomer som feber, vondt i halsen, hoste eller pustebesvær – også milde symptomer – eller dersom du har mistanke for at du har vært eksponert for coronaviruset, ber vi deg kontakte vårt kundesenter på 800 22 636 for å booke om timen din. 

Spesielt rundt bekymring for corona smitte, kan vi nevne følgende standardrutiner som vi alltid forholder oss til:

  • Desinfiserende hånd-middel ved  inngangen til klinikken
  • Vi desinfiserer alltid vårt utstyr  mellom hver bruk
  • Operasjonsteamet bruker munnbind
  • Operasjonsteamet bruker engangs-beskyttelsesutstyr for hver pasient

I forbindelse med spredningen av Coronaviruset har vi også lagt til følgende rutiner:

  • Dersom du har vært i et risikoområde eller har vært i kontakt med en person som er smittet av Coronaviruset ber vi deg ta kontakt med vårt kundesenter på 800 22 636.
  • Dersom du ønsker det, kan du be optiker om å bruke munnbind ved undersøkelsen av dine øyne
  • Vi håndhilser ikke lenger på  hverandre når du kommer til klinikken

Utover dette gjelder som vanlig våre rutiner for å kunne tilby deg en trygg og sikker øyeoperasjon. Dette innebærer at vi ikke tar deg inn til undersøkelse eller operasjon dersom du er forkjølet, hoster, har feber eller lignende.

Vi gjennomfører undersøkelser og operasjoner som vi bruker, men naturligvis etter de forholdsreglene som myndighetene til enhver tid  foreskriver.