Tror du en øyeoperasjon kan gjøre ekspedisjonen din bedre

Vi tror faktisk det -og det er  en av årsakene til at vi tilbyr disse behandlingene…..

Egentlig så vet vi det også, så det har ikke bare med at vi tror . Våre kunder har nemlig  fortalt oss hvor fornøyde de er og hvor mye bedre hverdag de har fått etter sin øyeoperasjon. Dette  får vi vite fra kundene i alle ulike fora, både når kundene kommer inn på etterkontrollene, våre egne kundeundersøkelser som de opererte svarer på både 3- og 12 måneder etter selve behandlingen, på Facebook legger mange igjen sine kommentarer og ikke minst på Trustpilot.

Derfor mener vi oss ganske så trygge på å si at en ekspedisjon, liten eller stor blir bedre uten briller eller linser.

Tenk bare på  når du er ute på langtur på  påskefjellet eller andre tider på året når det er full sol og skarpt lys, og ikke har med deg sportsbriller med UV-filter, men kjenner på frykten for å bli litt snøblind akkurat sånn som i fjor.  Eller du er på en flere dagers lang ekspedisjon og linsene dine fryser i etuiet sitt og  da blir de ødelagt…og du ikke har med deg flere linser enn akkurat nok til de dagene du skal være borte. Du vil tross alt ikke ha med deg mer enn nødvendig.   I disse situasjonen vil vel kanskje ikke humøret være heeelt på topp ?

Ville det ikke da i disse værsituasjonene vært bedre om du kunne være helt fri for briller eller linser. Ville ikke det gjort dagen og turen din litt bedre?

3 av 4 kan faktisk det. Uansett om man er nærsynt, langsynt, har skjeve hornhinner eller alderssynet har sneket seg på. Og vi i Memira kan hjelpe deg – uansett vær 🙂

 

 

 

 

 

Chatt nå

Chatta med kundesenter.

Utenfor åpningstid
Man – Fre 08:00 – 16:30
er det kun chatboter som er tilgjengelig

Ring oss

Kundesenter
Man – Fre 08:00 – 16:30
800 22 636

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå