Del 4: Shapeupcathrine – god start på et nytt år

2016 var et innholdsrikt og spennende år for meg og har gitt meg en fin start inn i det nye året.

Jeg startet året 2016 i ny jobb som leder for Kundeservice i Onninen. Onninen er blant de ledende selskapene innen produkter og tjenester knyttet til elektro- og VVS/VA produkter i Skandinavia og Baltikum. Et selskap jeg er stolt av å være en del av.

Etter sommerferien slo det meg at jeg ikke hadde fått trent like mye som jeg ønsket. Kroppen var sliten og hodet hadde tatt kvelden når ungene var lagt. Jeg kjente at jeg savnet å ha et mål å strekke meg mot når det gjaldt treningen. Jeg trengte noe å «bryne meg på», noe nytt som skulle være motiverende og få meg på trening. Det var da jeg la planen om å delta på Toughest i Malmø 6.mai. Etter at dette målet var definert var det enklere å prioritere treningen i en hektisk hverdag. Morgentrening kom på agendaen igjen og gjorde det mulig for meg å gjennomføre minimum tre økter i uken. Det føles ubeskrivelig godt og jeg gleder meg til å kunne si at jeg har gjennomført Toughest! Uansett hvordan det går skal jeg gjennomføre og være fornøyd med egen innsats!

På bildet over ser du meg sammen med min tvillingsøster Camilla (@treningsfrue.no) som er en stor inspirator i treningen min.

Lev livet!

Jeg fikk utført en laseroperasjon hos Memira for et par måneder siden, og  i dag når jeg reflekterte litt over det nye året som ligger foran meg + hva av endringer jeg hadde vært gjennom i 2016, så det slo meg hvor godt det er å slippe briller og linser.  Det må bare oppleves! Jeg kjenner også på hvor utrolig fort man glemmer hvordan det var før operasjonen. Alt det styret med tørre øyne og briller som falt ned, er jeg glad jeg slipper. Jeg må fortsatt klype meg i armen innimellom, for det er virkelig en drøm som har gått i oppfyllelse. 

Om du er en av dem som lenge har tenkt på å gjøre noe med synet ditt – Book en undersøkelse. Den er ikke “skummel”, og det beste av alt er at du får muligheten til å stille alle spørsmålene du har om syn og synskorrigering. Det er mye man kan lure på …….og du får svar på hvilke løsning som passer best for dine øyne og din synsfeil. Anbefales!

Hilsen Cathrine @shapeupcathrine

Har du ikke fått med deg hele historien til   shapeupcathrine og hennes dårlige syn? 

Her kan du lese det første  , andre   og tredje innlegget  hennes på veien til en hverdag uten briller eller linser.

Shapeupcathrine driver mye med trening og aktiviteter for å sikre en positiv og god livsstil for seg selv og hele hennes familie. Hun er  tvillingsøster til Camilla, og som eneggede tvillinger var det ikke bare Camilla som utviklet nærsynthet. Det gjorde de begge to. Nå er tiden kommet for at Cathrine også forhåpentligvis får løst sin synsfeil også.

 

Last ned din brosjyre

Bestill time

Se oversikt over ledige timer hos din nærmeste klinikk

Eller bestill time via telefon på 239 60 392

Fortsett å lese

Informasjon i forbindelse med Covid-19

Informasjon i forbindelse med Covid-19

Informasjon i forbindelse med Covid-19 På Memira Eyecenter prioriterer vi alltid din sikkerhet. Vi har godt innarbeidede prosesser som har til hensikt å gjøre din…

Les mer
7 myter om øyelaser

7 myter om øyelaser

Du har kanskje hørt om øyelaser, men er litt usikker på om det du har hørt stemmer? Her kan du lese mange faktaopplysninger om øyelaserkirurgi.

Les mer
20 – 20 – 20 – REGELEN

20 – 20 – 20 – REGELEN

Sitter du mye foran en skjerm og føler deg ofte sliten og trøtt i øyene? Her kommer et godt tips, om hvordan du kan redusere…

Les mer

Vanlige spørsmål

Chat nå

Chat med kundeservice.

Utenfor åpningstid
Man – Fre 08:00 – 15:30
er det kun chatbot som er tilgjengelig

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 15:30
239 60 392

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå