Del 1: Shapeupcathrine

Jeg er klar for et liv uten briller og linser!

 

forste

Som en aktiv trebarnsmamma må jeg si at jeg er veldig klar for å kaste både briller og linser etter å ha hatt nedsatt syn i over 20 år. Må nesten klype meg selv i armen, for dette har jeg drømt om lenge! Tenk å kunne våkne opp om morgenen og se alle jentene mine klart og tydelig uten å måtte ta på brillene!
Jeg har endelig bestilt en obligatorisk synsundersøkelse fredag 28. oktober kl. 15.00, og her får jeg også svaret på om jeg kan opereres! Utrolig spent og håper selvfølgelig at svaret er JA!
Nå er det jo slik at tvillingsøsteren min Camilla (@Treningsfrue) gjorde samme operasjon for drøye 2 år siden og med stor suksess. Hun har vært veldig fornøyd og har ikke brukt briller eller linser siden. De gamle brillene ga hun til meg.

cammis-og-cathrine

Jeg husker fortsatt godt de første brillene jeg fikk av mamma og pappa. Så litt ut som runde Harry Potter briller med blå innfatning – ikke akkurat dagens mote, men de funket!
Jeg jobber til daglig mye foran PC skjermen, og det skal bli et aldri så lite høydepunkt å slippe tørre og slitne øyne som jeg ofte får ved bruk av linser. En ny verden blir det!
Ny oppdatering kommer etter synsundersøkelsen!
Hilsen Cathrine (@Shapeupcathrine)

Shapeupcathrine driver mye med trening og aktiviteter for å sikre en positiv og god livsstil for seg selv og hele hennes familie. Hun er  tvillingsøster til Camilla, og som eneggede tvillinger var det ikke bare Camilla som utviklet nærsynthet. Det gjorde de begge to. Nå er tiden kommet for at Cathrine også forhåpentligvis får løst sin synsfeil også.

 

 

 

Chatt nå

Chatta med kundesenter.

Utenfor åpningstid
Man – Fre 08:00 – 16:30
er det kun chatboter som er tilgjengelig

Ring oss

Kundesenter
Man – Fre 08:00 – 16:30
800 22 636

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå