Del 1: Shapeupcathrine

Jeg er klar for et liv uten briller og linser!

forste

Som en aktiv trebarnsmamma må jeg si at jeg er veldig klar for å kaste både briller og linser etter å ha hatt nedsatt syn i over 20 år. Må nesten klype meg selv i armen, for dette har jeg drømt om lenge! Tenk å kunne våkne opp om morgenen og se alle jentene mine klart og tydelig uten å måtte ta på brillene! Jeg har endelig bestilt en obligatorisk synsundersøkelse fredag 28. oktober kl. 15.00, og her får jeg også svaret på om jeg kan opereres! Utrolig spent og håper selvfølgelig at svaret er JA! Nå er det jo slik at tvillingsøsteren min Camilla (@Treningsfrue) gjorde samme operasjon for drøye 2 år siden og med stor suksess. Hun har vært veldig fornøyd og har ikke brukt briller eller linser siden. De gamle brillene ga hun til meg.

cammis-og-cathrine

Jeg husker fortsatt godt de første brillene jeg fikk av mamma og pappa. Så litt ut som runde Harry Potter briller med blå innfatning – ikke akkurat dagens mote, men de funket! Jeg jobber til daglig mye foran PC skjermen, og det skal bli et aldri så lite høydepunkt å slippe tørre og slitne øyne som jeg ofte får ved bruk av linser. En ny verden blir det! Ny oppdatering kommer etter synsundersøkelsen! Hilsen Cathrine (@Shapeupcathrine)

Shapeupcathrine driver mye med trening og aktiviteter for å sikre en positiv og god livsstil for seg selv og hele hennes familie. Hun er  tvillingsøster til Camilla, og som eneggede tvillinger var det ikke bare Camilla som utviklet nærsynthet. Det gjorde de begge to. Nå er tiden kommet for at Cathrine også forhåpentligvis får løst sin synsfeil også.

 

Last ned din brosjyre

Bestill time

Se oversikt over ledige timer hos din nærmeste klinikk

Eller bestill time via telefon på 23 96 03 92

Fortsett å lese

5 ting å glede seg til etter en øyelaseroperasjon

5 ting å glede seg til etter en øyelaseroperasjon

5 ting å glede seg til etter en øyelaseroperasjon Vi har spurt våre pasienter hva som har vært den største endringen i livet deres etter…

Les mer
Trygg og sikker synskorrigerende øyeoperasjon

Trygg og sikker synskorrigerende øyeoperasjon

Vår erfarne og velutdannede team har utført over 500 000 øyeoperasjoner. Vi er her for å hjelpe deg på reisen mot klarere syn og et…

Les mer
Fire grunner til leamus i øyet

Fire grunner til leamus i øyet

Fire grunner til leamus i øyet Opplever du av og til at øyelokket ditt hopper eller vibrerer litt? Her er fire mulige årsaker til disse…

Les mer

Vanlige spørsmål

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 15:30
23 96 03 92

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå