Hvorfor bør julenissen være brillefri?

En moderne julenisse følger naturlig nok med på all verdens forskning og utvikling. Det må han jo, slik at han vet han er oppdatert på aktuelle saker for julegaver……blant annet. Ikke minst  må julenissen gjøre hverdagen effektiv for seg selv, og da er det helt klart at briller ikke er tingen. I alle fall ikke  i 2018!

Vi har satt opp noen årsaker til hvorfor julenissen så absolutt bør være brillefri:

1. Tipp tapp, tipp, tapp, tippe tippe, tapp, tapp spretter brillene opp og ned av nesen under  den lange sledeturen. Ikke nok med hoppete briller; å  komme seg gjennom skorsteinspipen uten at brillene blir helt sorte av sot er nesten ikke mulig for vår kjære nisse……

Tomten har sotiga glasögon

2. Duggen på brillene forsvinner akkurat når det er på tide å gå inn i neste hus…..og duggen kommer tilbake. Ser du noe bak duggete briller ?

a935548fd1b188552bba5f5ff1394d3aad6c70cc

3. Å lese på pakken og samtidig se barnets reaksjon langt der borte, det er ikke så innmari lett

närsynt tomte

4. Nissens virkelighet under sledeturen  er som en roller-coaster, det går fort…….og plutselig faller brillene av. Da er det ikke like enkelt å være nisse lenger.

bergochdalbana

5. Når han har innsett at han glemte brillene i det foregående huset han besøkte, er det bare  smile og le og be om at noen i huset har briller han kan få  låne……men at andres briller passer deg, er svært lite sannsynlig.

Det er enklere å være nisse uten å måtte bruke briller.  Årets presang til nissen blir en tur innom Memira i god tid før hans neste store arbeidsdag. God jul!

(Bilder från giphy.)

Last ned din brosjyre

Bestill time

Se oversikt over ledige timer hos din nærmeste klinikk

Eller bestill time via telefon på 239 60 392

Fortsett å lese

Informasjon i forbindelse med Covid-19

Informasjon i forbindelse med Covid-19

Informasjon i forbindelse med Covid-19 På Memira Eyecenter prioriterer vi alltid din sikkerhet. Vi har godt innarbeidede prosesser som har til hensikt å gjøre din…

Les mer
7 myter om øyelaser

7 myter om øyelaser

Du har kanskje hørt om øyelaser, men er litt usikker på om det du har hørt stemmer? Her kan du lese mange faktaopplysninger om øyelaserkirurgi.

Les mer
20 – 20 – 20 – REGELEN

20 – 20 – 20 – REGELEN

Sitter du mye foran en skjerm og føler deg ofte sliten og trøtt i øyene? Her kommer et godt tips, om hvordan du kan redusere…

Les mer

Vanlige spørsmål

Chat nå

Chat med kundeservice.

Utenfor åpningstid
Man – Fre 08:00 – 15:30
er det kun chatbot som er tilgjengelig

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 15:30
239 60 392

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå