Hvorfor bør julenissen være brillefri?

En moderne julenisse følger naturlig nok med på all verdens forskning og utvikling. Det må han jo, slik at han vet han er oppdatert på aktuelle saker for julegaver……blant annet. Ikke minst  må julenissen gjøre hverdagen effektiv for seg selv, og da er det helt klart at briller ikke er tingen. I alle fall ikke  i 2018!

Vi har satt opp noen årsaker til hvorfor julenissen så absolutt bør være brillefri:

1. Tipp tapp, tipp, tapp, tippe tippe, tapp, tapp spretter brillene opp og ned av nesen under  den lange sledeturen. Ikke nok med hoppete briller; å  komme seg gjennom skorsteinspipen uten at brillene blir helt sorte av sot er nesten ikke mulig for vår kjære nisse……

Tomten har sotiga glasögon

2. Duggen på brillene forsvinner akkurat når det er på tide å gå inn i neste hus…..og duggen kommer tilbake. Ser du noe bak duggete briller ?

a935548fd1b188552bba5f5ff1394d3aad6c70cc

3. Å lese på pakken og samtidig se barnets reaksjon langt der borte, det er ikke så innmari lett

närsynt tomte

4. Nissens virkelighet under sledeturen  er som en roller-coaster, det går fort…….og plutselig faller brillene av. Da er det ikke like enkelt å være nisse lenger.

bergochdalbana

5. Når han har innsett at han glemte brillene i det foregående huset han besøkte, er det bare  smile og le og be om at noen i huset har briller han kan få  låne……men at andres briller passer deg, er svært lite sannsynlig.

stressad tomte

 

Det er enklere å være nisse uten å måtte bruke briller.  Årets presang til nissen blir en tur innom Memira i god tid før hans neste store arbeidsdag. God jul!

 

(Bilder från giphy.)

Chatt nå

Chatta med kundesenter.

Utenfor åpningstid
Man – Fre 08:00 – 16:30
er det kun chatboter som er tilgjengelig

Ring oss

Kundesenter
Man – Fre 08:00 – 16:30
800 22 636

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå