5 fordeler med øyelokkoperasjon

Vi mennesker er i konstant utvikling og endring gjennom hele livet, hvert eneste sekund skjer det noe med kroppen vår. Det er ikke til å unngå, vi er tross alt en levende organisme.

Den utvikling og forandring som skjer i yngre alder, vil vel de aller fleste tenke på som svært positiv, mens etter å ha levd en del år og eksponert kroppen for ulike elementer begynner det å komme frem forandringer som  ikke alle setter like stor pris på .

Elastistieten i huden reduseres

Noe av det som vil skje i løpet av livet, er at elastisiteten i huden  reduseres og at huden oppleves slappere. Dette kan være arvelig betinget, men også livsstil og ikke minst solen påvirker elastisiteten mye. Vi nordmenn er innmari glad i å være ute i sol og frisk natur når sjansen endelig byr seg, men  huden i ansiktet har ikke like godt av det.  Tunge øyelokk, ekstra hudfolder i ansiktet, rynker i pannen er plagsomme aldringstegn for enkelte. Men det er faktisk ganske så unødvendig å plages med det.

Dette kan løse tunge øyelokk

Det finnes heldigvis et skånsomt inngrep som kan lette  tunge øyelokk og  fjerne ekstra hudfolder. Løsningen har hjulpet mange gjennom de senere årene, både ut i fra et medisinsk- og estetisk perspektiv.  Man kan gjøre både øvre- og nedre øyelokk dersom det er behov for det. Øvre har ofte en praktisk og synsmessig fordel, mens som regel er  behandling av nedre øyelokk gjort ut i fra estetisk perspektiv og derfor erfarer vi også at øvre øyelokksoperasjoner gjøres oftere enn nedre.  Det er en veldig rask og skånsom behandling uten vesentlig ubehag. Plastikkirurgen gjør vanligvis et snitt i en hudfold over øyet. Overflødig hud og fettvev blir deretter fjernet for å forhindre tunge, hengende øyelokk. Nedre øyelokks-operasjoner skal ta vekk poser under øynene ved å fjerne fettvev. Det gjøres et snitt på innsiden av øyelokket og/eller like under øyevippene på utsiden for å skjule arrene. Også her kan overflødig hud fjernes dersom det er behov for det.  Snittene sys igjen med operasjonstråd som fjernes etter  at stingene har grodd.

Her er fordelene du kan oppleve etter øyelokksoperasjon

  1. Sidesynet kan forbedres fordi du ikke har overflødig hudvev som “henger” over synsfeltet
  2. Du kan redusere hodepine, spesielt spenningshodepine siden du ikke bruker like mye muskulatur i ansiktet.
  3.  Pannepartiet anstrenges ikke i like stor grad og du kan bremse aldringstegn i  spesielt pannen
  4. Tretthetsfølelsen  kan forsvinne fordi du føler deg mer opplagt og har et lettere blikk. Dette kan igjen medføre at du føler deg gladere.

Husk at  en øyelokkoperasjon er en behandling som fjerner overflødig hudvev. Det er derfor en behandling som  vil gi deg et mest mulig naturlig blikk, bare litt lettere. Men du kan ikke forvente at dette er en behandling som tar bort rynkene i ansiktet. Det er noe helt annet…….

Memira gjør øyelokkoperasjoner fordi vi har en helt unik kompetanse på øyet, synet og hvordan dette fungerer. Vi har optikere og kirurger med spesialkompetanse på området. Bare tenk deg  hvordan  tåreproduksjonen og  næringstilførselen til øynene fungere. Dette kan vi og da mener vi at det er betryggende å velge et miljø som vårt for øyelokkoperasjon.

Les mer om øyelokk operasjon

Vil du booke tid til en undersøkelse hos vår kirurg, kan du gjøre det her: 

Book din undersøkelse her!

Først etter denne undersøkelsen vet du om dette er noe som vil være positivt og nyttig for deg å gjøre.

Vi gleder oss til å bidra til at du også får en lettere og gladere hverdag!  

Chatt nå

Chatta med kundesenter.

Utenfor åpningstid
Man – Fre 08:00 – 16:30
er det kun chatboter som er tilgjengelig

Ring oss

Kundesenter
Man – Fre 08:00 – 16:30
800 22 636

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå