12 ting du ikke trenger å tenke på lenger, etter din øyelaser.

La oss rett og slett gå rett på sak med årsaker til hvorfor en øyelaser kan være superbra. Du finner helt sikkert noe som stemmer for deg også her:

1.Vinter, skarp klar sol og himmel  er best med skibriller!

Vinteren er her forhåpentligvis med snø, nydelige skarp sol og skyfri himmel. Eller så kan vinteren bli full av vind, blåst og regn. Uansett vær, briller eller linser kan være en sann frustrasjon. Vanlige briller passer slett ikke å ha innenfor skibrillene, linser kan fryse fast på øyet. Regner det, blir brillene våre og duggete.

Lev heller livet og nyt vinteren etter en øyelaser hos Memira .

2. Bade og svømme med linser er egentlig ikke spesielt aktuelt, ikke dersom du spør en øyelege

1

Bade med briller og linser

 Hvem vil ikke ta et avkjølende dypp uten å måtte bekymre seg over vann og salt på brillene? Det er mange som i stedet for briller heller bruker kontaktlinser når man bader. Men som du sikkert vet, er det ikke spesielt bra å bade med linser, selv ikke om man blunker. Så dersom du er en fisk i vann, da er faktisk øyelaser den eneste riktige løsningen.

3. Tomt for linsevæske

3

Var det noen som sa at sommeren er «den frie årstiden»? Det kan nok være sant for mange. Men hvor bra stemmer det med for de som må huske på linsene sine 24/7?
Og om du bruker linser som krever linsevæske, bør du alltid ha linsevæske tilgjengelig i håndvesken din. Det kan også være svært vanskelig og opprettholde anbefalte hygienerutiner på sommerferiens mange utflukter. Med en øyelaser slipper du å tenke på alt dette, og kan nyte sommeren uten strevet med briller og linser.

4.Ødelagte briller

4

Hoppe fra klipper? Fantastiske redninger i improviserte fotballmål på stranden? Ja, vi vet – briller er i risikosonen med en gang vi snakker lek og morro. Dessverre  har det dog en tendens til å skje akkurat når det passer dårligst. Selvsagt fins det optikere på turiststeder også, hvor du kan bruke dine dyrbare ferietimer… men hvor kult er det – å bruke ferien hos en optiker ?

5. Trøtte og slitne øyne på grunn av linser

5 (2)

Øynene er ekstra utsatte for sollys, vind, saltvann og søle. Mange opplever at det er lett å bli irritert i øynene av kontaktlinser. Spesielt når du er på reisende fot, og det går lang tid mellom rengjøringen av linser og øyne.

Kontaktlinser kan beskytte øynene, men med hånden på hjertet – et det penere å beskytte øynene med et par råkule polariserte solbriller.

6. Trendy solbriller

For mange er sommeren den perfekte tiden for å forbedre sin personlige look med et par trendy solbriller. Dessverre gjelder ikke dette for alle. La oss se her; Valget står altså mellom et par teite clip-on-solbriller – du vet, de der som pappa brukte på bilferien – eller alternativet er å investere i svindyre spesialslipte solbriller. Disse blir som regel såpass dyre, at du føler du må leve med disse, de nærmeste fire årene.

7. Kulisen på sommerfesten

Sommeren er perfekt for lange og herlige utendørsfester, som er perfekt dersom man ser som en hauk. Men for oss vanlige, dødelige kan nattefestene være et trøblete område, om man bruker briller eller linser. Risikoen er helt klart tilstede for at du kan kysse en frosk i stedet for en prins! Risikoen for at det skjer, minker betydelig dersom du har et godt syn, uten briller eller linser.

8. Striper fra sand på brillene

7

Gandalf og Sauron. Sherlock og Moriarty. Briller og sand. Ingen i denne samlingen bruker å trives spesielt godt sammen, slik er det bare. Og når det gjelder de der siste karakterene, bruker oppløsningen i kampen mot mørkets krefter bestå i å tørke av sanden med pussekluten. Ikke helt suksessfullt, det.

Resultatet er vi alt for godt kjent med. Riper og striper. Skyller du dessuten brillene i saltvann, blir de klissete og neste umulige å få rene igjen.

9. Den sørgelige pussekluten

8

Varm luft, støvete grusveier, en  og annen vannpytt. Sommeren har en fantastisk tendens til å feste seg på dine briller. Svaret på problemene er å tørke,tørke,tørke, tørke… Men i takt med at pussekluten blir mer og mer skitten, blir som oftest resultatet, at brillene føles helt oljete av solkrem og umulig å få helt rene. Og det var jo ikke akkurat sånn det var tenkt, eller ?

10. Lekker makeup gjort uten briller…passer best til Halloween!

9

For minst halvparten av vår befolkning, er det her ett av livets store og uløste mysterier. Å kunne legge en fin makeup uten briller er nærmest umulig – om du ikke vil se ut som noe hentet fra Walking Dead. Å gjøre en makeup med briller på, er nesten umulig. Det er heller ikke særlig heldig å få sminke på kontaktlinsene

11. Miste linsen på dansegulvet

10

Du, som en eller annen gang har mistet linsene dine, vet hva vi snakker om. Alternativet er å fungere som en enøyd pirat, eller lete frem igjen de urgamle brillene dine som du har gjemt aller lengst bort i kommoden din.

12. Spesialslipte dykkebriller

11

Liker du å dykke, og forsøker du da  det nesten umulige trikset med å presse inn brillene dine i dykkermasken ?

Det finnes de som har tatt sjansen og skaffet seg spesialslipte dykkebriller til rundt 5 000,- Risikoen er selvsagt overhengende stor for at de ligger igjen hjemme i boden akkurat når du har sjansen til å gjøre et  impulsdykk. Da er et bedre råd å bruke pengene som  en del av en øyelaserbehandling i stedet.

Last ned din brosjyre

Bestill time

Se oversikt over ledige timer hos din nærmeste klinikk

Eller bestill time via telefon på 23 96 03 92

Fortsett å lese

5 ting å glede seg til etter en øyelaseroperasjon

5 ting å glede seg til etter en øyelaseroperasjon

5 ting å glede seg til etter en øyelaseroperasjon Vi har spurt våre pasienter hva som har vært den største endringen i livet deres etter…

Les mer
Trygg og sikker synskorrigerende øyeoperasjon

Trygg og sikker synskorrigerende øyeoperasjon

Vår erfarne og velutdannede team har utført over 500 000 øyeoperasjoner. Vi er her for å hjelpe deg på reisen mot klarere syn og et…

Les mer
Fire grunner til leamus i øyet

Fire grunner til leamus i øyet

Fire grunner til leamus i øyet Opplever du av og til at øyelokket ditt hopper eller vibrerer litt? Her er fire mulige årsaker til disse…

Les mer

Vanlige spørsmål