11 saker som du ikke savner etter en øyelaser.

Vinter, skarp klar sol og himmel og … briller ?

Vinteren er her forhåpentligvis med snø, nydelige skarpe sol og himmel eller vind, blåst og regn. Uansett vær, briller eller linser kan være en real frustrasjon. Blåser det, eller kommer du ut for en real snøføyke er det ikke like enkelt å bare putte på seg skibrillene. Eller om det regner……

Lev heller livet og nyt vinteren etter en øyelaser hos Memira .

1. Bade og svømme med linser eller briller

1

Hvem vil ikke ta et avkjølende dypp uten å måtte bekymre seg over vann og salt på brillene? Det er mange som i stedet for briller heller bruker kontaktlinser når man bader. Men som du sikkert vet, er det ikke spesielt bra å bade med linser, selv ikke om man blunker. Så dersom du er en fisk i vann, da er faktisk øyelaser den eneste riktige løsningen.

2. Tomt for linseveske

3

Var det noen som at sommeren er «den frie årstiden»? Det kan nok være sant for mange. Men hvor bra stemmer det med å måtte ha full call på linsene dine 24/7?
Og om du bruker linser som krever linseveske, skal du altså passe på å ta den med deg også hele tiden hvor enn du er – det kan jo ikke defineres som annet enn trøblete. Dessuten er det langt fra alle som har tilgang på eksakt den hygienen som er nødvendig for å holde øynene fri fra å bli irriterte på sommerferiens mange utflukter. Med en øyelaser kan du med godt samvittighet glemme alle gamle sorger og problem.

3.Ødelagte briller

4

Hoppe fra klipper? Fantastiske redninger i improviserte fotballmål på stranden? Ja, vi vet – briller er i risikosonen med en gang vi snakker lek og morro. Kanskje kan man se på det som et offer du bare på være forberedt på kan skje? Dessverre  har det dog en tendens til å skje akkurat når det passer dårligst. Selvsagt finns det optikere på turiststeder også, hvor du kan bruke dine dyrbare ferietimer……. men hvor kult er det – å bruke ferien hos en optiker ?

4. Trøtte og slitne øyne på grunn av linser

5 (2)

Hvordan har du det, sånn egentlig? Gråter du? Nei da, det er bare linsene mine…….. Sommeren er fantastisk på alle sett og vis, men det finnes en viss del av kroppen din som ikke deler denne generelle gleden med sommeren. Øynene er ekstra utsatte for sollys, vind, saltvann og søle. Mange opplever at det er lett å bli irritert i øynene av kontaktlinser. Spesielt når du er på reisende fot og det går lang tid mellom rengjøringene av linser og øyne.

Kontaktlinser kan beskytte øynene, men med hånden på hjertet – et er penere å beskytte øynene med et par råkule polariserte solbriller.

5. Dyre slipte solbriller

6

Ååå! For mange er sommeren den perfekte tiden for å forbedre sin personlige look med et par coole solbriller. Dessverre gjelder ikke dette for alle. La oss se her…… Valget står altså mellom et par teite clip-on-solbriller – du vet, de der som pappa brukte  på bilferien – eller alternativet er å investere i svindyre spesialslipte solbriller. Disse blir som regel såpass dyre, at du føler du må leve med de de nærmeste fire årene. Minst.

6. Kulisen på sommerfesten

Sommeren er perfekt for lange og herlige utendørsfester, hvilket er perfekt dersom man ser som en hauk. Men for oss vanlige, dødelige kan nattepartyene være et trøblete område om man bruker briller eller linser. Risikoen er helt klart tilstede for at du kan kysse en frosk i stedet for en prins! Risikoen for at det skjer, minker betydelig dersom du har et godt syn uten briller eller linser.

7. Striper fra sand på brillene

7

Gandalf og Sauron. Sherlock og Moriarty. Briller og sand. Ingen i denne samlingen bruker å trives spesielt godt sammen, slik er det bare. Og når det gjelder de der siste karakterene, bruker oppløsningen i kampen mot mørkets krefter bestå i å tørke av sanden med pussekluten. Ikke helt suksessfullt, det.

Resultatet er vi alt for godt kjent med. Riper og striper…..Skyller du dessuten brillene i saltvann, blir de kladdete og neste umulige å få rene igjen.

8. Den sørgelige pussekluten

8

Varm luft, støvete grusveier, en  og annen vannpytt. Sommeren har en fantastisk tendens til å feste seg på dine briller, noe som vanligvis skjer i rekordfart. Svaret på problemene er  å tørke,tørke,tørke, tørke…… Men i takt med at pussekluten blir  skitnere, tenderer griset seg bare til å spre seg mer og mer helt til brillene føles komplett innoljede. Og det var jo ikke akkurat sånn det var tenkt, eller ?

9. Lekker makeup – uten briller?

9

For minst halvparten av vår befolkning, er det her ett av livets store og uløste mysterier. Å kunne legge en fin makeup uten briller er nærmest umulig – om du ikke vil se ut som noe hentet fra Walking Dead. Å gjøre en makeup MED briller er nesten like vanskelig….og for å kritte tavlen ytterligere; Du vet vel at den sikreste måten å ødelegge kontaktlinsene dine på, er å kladde de ned med sminke ?

10. Miste linsen på dansegulvet

10

Dersom noen skulle få for seg å skape en toppliste over de mest kompliserte oppfinnelsene i verdenshistorien…… Ja, da er vi ganske sikre på at kontaktlinsen skulle plassere seg langt opp på seierpallen. ( Ikke for at noen skulle se dem, men i alle fall). Du som en eller annen gang har mistet linsene dine, vet hva vi snakker om. Alternativet er å fungere som en enøyd pirat, eller lete frem igjen de urgamle brillene dine som du har gjemt aller lengst bort i kommoden din.

11. Spesialslipte dykkebriller

11

Liker du å dykke, og forsøker du da  det nesten umulige trikset med å presse inn brillene dine i dykkermasken ?

Det finnes de som har tatt sjansen og skaffet seg spesialslipte dykkebriller til rundt 5 000,- Risikoen er selvsagt overhengende stor for at de ligger igjen hjemme i boden akkurat når du har sjansen til å gjøre et  impulsdykk. Da er et bedre råd å bruke pengene som  en del av en øyelaserbehandling i stedet for.

Last ned din brosjyre

Bestill time

Se oversikt over ledige timer hos din nærmeste klinikk

Eller bestill time via telefon på 23 96 03 92

Fortsett å lese

5 ting å glede seg til etter en øyelaseroperasjon

5 ting å glede seg til etter en øyelaseroperasjon

5 ting å glede seg til etter en øyelaseroperasjon Vi har spurt våre pasienter hva som har vært den største endringen i livet deres etter…

Les mer
Trygg og sikker synskorrigerende øyeoperasjon

Trygg og sikker synskorrigerende øyeoperasjon

Vår erfarne og velutdannede team har utført over 500 000 øyeoperasjoner. Vi er her for å hjelpe deg på reisen mot klarere syn og et…

Les mer
Fire grunner til leamus i øyet

Fire grunner til leamus i øyet

Fire grunner til leamus i øyet Opplever du av og til at øyelokket ditt hopper eller vibrerer litt? Her er fire mulige årsaker til disse…

Les mer

Vanlige spørsmål

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 15:30
23 96 03 92

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå