Memira – Via din arbeidsplass

  • Kostnadsfri undersøkelse
  • Unike finansieringsløsninger
  • Informasjons-event ute hos dere eller på klinikk

Visste du at vi kan løse alle helt vanlige synsfeil med en rask og skånsom behandling. Over 80 % av de som kommer til oss og ønsker seg fri fra briller eller linser, har de riktige forutsetningene for å kunne gjøre en behandling. Vi i Memira samarbeider med mange bedrifter og organisasjoner over hele landet, og vi skreddersyr fordelaktige løsninger  for akkurat ditt team.

Ønsker du å tilby dine medarbeidere Memira fordeler?

Å slippe briller og linser er bra og bekvemmelig, også på jobben.Tenk deg hvor stor fordelen kan være for dine medarbeidere  i sin arbeidshverdag.  En øyeoperasjon som resulterer i at man slipper være avhengig av briller eller linser er virkelig en investering i livskvalitet og frihet.  Vi i  Memira vet hvor mye dette betyr for våre pasienter, og vet at en samarbeidsavtale med oss er noe som dine medarbeidere vil sette stor pris på.  Vi setter sammen en pakkeløsning  som er tilpasset det deres bedrift  har. Alt i fra faste besøk ute hos dere,  spesielle tilbud til deres  medarbeidere og individuelt tilpassede finansieringsløsninger.

La oss ta en nærmere prat, så finner vi frem til et Memira Bedriftssamarbeid som vil være verdiskapene for dere. Send oss en epost via denne lenken med bedriftens navn og telefonnummer.

Har din arbeidsgiver en Memira avtale?

Da er det bare for deg å fylle ut skjemaet under, så booker vi tid til en undersøkelse for deg – dit første steg på vei mot en  ny hverdag uten briller eller linser.