3 av 4 bønder kan slippe møkkete briller, duggete briller eller irriterende linser når man er ute og jobber?

Vi vet hvilke utfordringer du  kan slite med i din arbeidshverdag, kort og god fordi vi har hjulpet mange til å få en enklere tilværelse. Geir har for eksempel fortalt oss hvor frustrert han var over å være brille- og linsebruker i mange år. Du kan høre hans historie her, så får du litt mer innsikt i både frustrasjon over å se årlig, utholdenhet i å vente på den riktige behandlingen og ikke minst gleden dette har skapt i ettertid.

Vi kan løse alle helt vanlige synsfeil med en rask og skånsom behandling – så om du er nærsynt, langsynt, har skjeve hornhinner eller  er lei av lesebrillene dine, kan vi nok hjelpe deg. Over 80 % av de som kommer til oss og ønsker seg fri fra briller eller linser, har de riktige forutsetningene for å kunne gjøre en behandling.

Du har følgende unike bedriftsfordeler:

  • Gratis undersøkelse (verdi 500,-)
  • 4000,- rabatt på behandling
  • 24 mnd. rentefri delbetaling

Ta steget videre og book din undersøkelse!

Ditt første steg på veien, er å booke tid til en undersøkelse. Da får du svar på om du har de riktige forutsetningene for en behandling, samt hvilken metode som vil være den beste for akkurat deg. Du trenger ikke ta stilling til  hvilke behandling du skal gjøre. Det tar våre fagpersoner seg av. Våre optikere og øyekirurger har tross alt spesialkompetanse og lang erfaring innenfor synskorrigerende behandlinger, så du er i de aller beste hender hos oss.  Fyll ut skjemaet under. Finn din klinikk, og en ønsket tid for undersøkelsen, så har du tatt ett steg nærmere.

Finn din tid dag!

4. Bekreftelse
Bruker du linser?
Jag er

Fleksible betalingsalternativer

Du kan  betale hele behandlingen med en gang om du ønsker det, enten via giro eller med kort på klinikken. Valget er ditt og  fleksibiliteten har du. Dersom du velger delbetalingsløsningen, gjør du en avtale via Resurs Bank. Du betaler bare en adm. avgift hver måned på 45,- samt etableringsgebyr på 495,- dersom du velger denne løsningen.  Du kan når som helst velge å sluttbetale restbeløpet om du ønsker det. Våre rådgivere vil hjelpe deg  slik at vi samme skisserer opp det opplegget som vil fungere best for akkurat deg. Ditt første steg på veien, er å booke tid til en undersøkelse. Da får du svar på om du har de riktige forutsetningene for en behandling, samt hvilken metode som vil være den beste for akkurat deg.