3 av 4 bønder kan slippe møkkete briller, duggete briller eller irriterende linser når man er ute og jobber!

Vi vet hvilke utfordringer du  kan slite med i din arbeidshverdag, fordi vi har hjulpet mange med å få en enklere hverdag. Geir har for eksempel fortalt oss hvor frustrert han var over å være brille- og linsebruker i mange år. Du kan høre hans historie her .

Vi kan korrigere alle synsfeil med en rask og skånsom behandling – synsfeil som nærsynthet, langsynthet, skjeve hornhinner eller alderssyn. Over 80 % av de som kommer til oss og som ønsker og bli kvitt briller og linser, har de riktige forutsetningene for å kunne gjøre en operasjon.

Du har følgende unike bedriftsfordeler

Vårkampanje uke 13-21 – Bli brillefri før sommeren!*

Du får nå 5.000,- i rabatt på alle våre operasjoner. For å kunne benytte deg av tilbudet, må du bestille en gratis undersøkelse før 21. mai , og operasjonen må gjennomføres innen 15. juni.

  • Gratis undersøkelse (verdi 990,-)
  • 5.000,- rabatt på behandling (ordinær rabatt 4.000,-)*
  • 24 mnd. rentefri delbetaling

Ta steget videre og bestill din undersøkelse!

Ditt første steg på veien, er å bestille time til en undersøkelse. Da får du svar på om du har de riktige forutsetningene for en behandling, samt hvilken metode som vil være den beste for akkurat deg. Du trenger ikke ta stilling til  hvilke behandling du skal gjøre. Det tar våre fagpersoner seg av. Våre optikere og øyekirurger har spesialkompetanse og lang erfaring innenfor synskorrigerende behandlinger, så du er i de aller beste hender hos oss.

Vær oppmerksom på at du må bestille gjennom denne siden for å motta tilbudet
Fyll ut skjemaet under. Finn din klinikk, og en ønsket tid for undersøkelsen, så har du tatt ett steg nærmere et linse og brillefritt liv.