Akkurat nå: Undersøkelse 99kr – Book nå!

Velkommen til klinikken vår  lørdag 18.04!

Målet vårt for denne dagen er å kunne vise for akkurat deg  hva vi gjør på undersøkelsen,  samt vise deg operasjonssalen og ikke minst hva som foregår i løpet av en synskorrigerende behandling. Dette slik at du skal kunne få et visst innblikk i våre ulike skånsomme behandlinger.

Du vil også få prate med flere av våre opererte slik at du kan få deres erfaring med hele forløpet. Dersom du ønsker det, kan vi gjøre en kort screening av dine øyne for å finne ut om du har de rette forutsetningene for å kunne gjøre en behandling med et godt og varig  resultat – hvilket er vår helt klare målsetning for alle og enhver som vi opererer. Dersom du ønsker å få gjort en slik screening, er det fint om du ringer inn til oss på …………eller sender en mail til oslo@memira.no  med ønsket tidspunkt for deg.  Screeningen tar rundt 20 minutter.  Ta gjerne med deg dine briller, linser eller resultater fra den siste synsundersøkelsen du har gjort. Dette vil være av god verdi for oss. Selvsagt er ikke du forpliktet til noen videre behandling dersom du gjør denne screeningen. Du skal  rett og slett bare få litt mer konstruktiv innsikt i  akkurat din synsfeil og hvordan den kan løses best mulig for deg og din hverdag.

Ring oss på ………..så setter vi av tiden til deg  (i grønn bookingboks)

3 av  4 kan slippe briller og linser – om de vil !

Faktisk er de slik at vi kan løse alle helt vanlige synsfeil med en operasjon, men  paradoksalt nok ikke alle øyne. Likevel er det nok slik at de  mange fortsatt  går rundt og tenker at » nei, en øyeoperasjon vil nok ikke hjelpe for min synsfeil». Da kan  du vite at vi kan hjelpe 3 av 4 som kommer til oss på en undersøkelse. De resterende har dessverre ikke tilfredstillende forutsetninger rundt helse- eller andre forhold med øynene, så disse vil vi ikke operere. Vi går ikke på kompromiss med kvalitet. Men altså, 3 av 4 er da ganske så mange……..

Kom mellom 10.00 – 15.00 på lørdag 18 april. 

Vi er tilstede med optiker, kirurg og andre fra klinikken vår i dette tidsrommet her. Vi kan by deg på deilig kaffe, drikke og litt å bite i.  Vi er her for deg, dine spørsmål og din kunnskap.