Nyt hverdagen
Bestill tid


Forundersøkelsen vår gir svar på hvilken av behandlingene våre som passer for deg. Før forundersøkelsen må du svare på noen enkle spørsmål. Når du har fylt inn disse opplysningene blir du kontaktet av en av rådgiverne våre for timebestilling.

   
   
 
   

Har du eller har du hatt noen øyesykdommer?


Hva slags synsfeil har du?
Har det vært behov for å endre styrken på brillene eller linsene dine løpet av de 2 siste årene? 
 
 
 

Nyt hverdagen uten briller og linser
Takk !


Takk for at du har vist din interesse for Memira synskorrigerende behandlinger. Nå er du ett skritt nærmere et liv uten briller og linser!

En av våre synsrådgivere vil kontakte snarest mulig. Skulle vi ikke klare å komme i kontakt med deg, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på telefon 815 00 260, mellom 0800-1630.


Lukk
 
 
 
 
 

Personlig rådgivning
For oss er det viktig at du føler deg trygg, sikker og velinformert før din øyebehandling. Hvis du har noen spørsmål eller det er noe du lurer på, er du alltid velkommen til å kontakte oss. Vi er tilgjengelige alle hverdager mellom 8.00-16.30 på telefon 815 00 260. Du kan også kontakte din nærmeste klinikk på telefonen, via e-post eller ved å utfylle skjemaet under.

Melding


 
 
 
 
 

Takk !


Takk for interessen du har vist for Memiras øyelaserbehandlinger. En av rådgiverne våre vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid.


Lukk
 
 

Lillestrøm
 

Velkommen til Memiras øyeklinikk i Lillestrøm


Vi behandler nærsynte, langsynte, astigmatisme (skjeve hornhinner) og alderssyn. Vi har meget moderne utstyr for å gjennomføre avansert behandlinger. Du er velkommen til å ta en tur innom eller kontakte oss på telefon. Bestill tid for en uforpliktende forundersøkelse og du er et skritt nærmere en hverdag uten briller og linser.
Anita Ervik
Klinikkleder

 

Veibeskrivelse


Memira sin øyeklinikk i Lillestrøm ligger i Romerike Helsebygg 4 etg. Gå inn oppgang A3.

Parkering finnes i parkeringshuset under helsebygget, eller på noen plasser utenfor hovedinngangen. Pass på så du fyller på nok penger på parkeringsautomaten eller bruker kort slik at du slipper å bekymre under din behandling. Dersom du tar heisen fra parkeringshuset, så må du gå ut av heisen i 1.etg og gå forbi legevakten. DU skal finne inngang A3, hvor du kan ta trapp eller ny heis opp i 4 etg. Inngangen til Memira er umiddelbart når du går ut av heisen. Du kommer ikke til 4 etg A3 i heisen direkte fra parkeringshuset.

Romerike Helsebygg ligger i Dampsagveien 4 midt i Lillestrøm sentrum, mellom tog-stasjonen og rådhuset .

 

Kontakt


Memira Lillestrøm
Romerike Helsebygg, Dampsagveien 4, 4 etg
2001 Lillestrøm

E-post: lillestrom@memira.no

Kundesenteret
Tel:
815 00 260
Alle hverdager mellom 8.00-16.30