Nyt hverdagen
Bestill tid


Forundersøkelsen vår gir svar på hvilken av behandlingene våre som passer for deg. Før forundersøkelsen må du svare på noen enkle spørsmål. Når du har fylt inn disse opplysningene blir du kontaktet av en av rådgiverne våre for timebestilling.

   
   
 
   

Har du eller har du hatt noen øyesykdommer?


Hva slags synsfeil har du?
Har det vært behov for å endre styrken på brillene eller linsene dine løpet av de 2 siste årene? 
 
 
 

Nyt hverdagen uten briller og linser
Takk !


Takk for at du har vist din interesse for Memira synskorrigerende behandlinger. Nå er du ett skritt nærmere et liv uten briller og linser!

En av våre synsrådgivere vil kontakte snarest mulig. Skulle vi ikke klare å komme i kontakt med deg, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på telefon 815 00 260, mellom 0800-1630.


Lukk
 
 
 
 
 

Personlig rådgivning
For oss er det viktig at du føler deg trygg, sikker og velinformert før din øyebehandling. Hvis du har noen spørsmål eller det er noe du lurer på, er du alltid velkommen til å kontakte oss. Vi er tilgjengelige alle hverdager mellom 8.00-16.30 på telefon 815 00 260. Du kan også kontakte din nærmeste klinikk på telefonen, via e-post eller ved å utfylle skjemaet under.

Melding


 
 
 
 
 

Takk !


Takk for interessen du har vist for Memiras øyelaserbehandlinger. En av rådgiverne våre vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid.


Lukk
 
 

Teknologi


Teknologien som benyttes


For å kunne tilby det absolutt beste innen øyebehandlinger samarbeider vi med flere ledende leverandører. Vi har en stor maskinpark av laser og annet utstyr. Denne variasjonen sikrer at vi har tilgang til alle behandlingsalternativer, noe som gjør at vi alltid kan velge den metoden som er den beste for kundene våre. I dag finnes det ikke én laserteknikk på markedet som dekker 100 % av de behovene kundene våre har. Et mangfold av utstyr er en forutsetning for å alltid kunne tilby kunden den beste løsningen. Dette gir oss muligheten til å kunne utføre alle behandlingsmetoder, og vi kan skreddersy behandlingene. Vi har dessuten alltid tekniker på plass og laserne kalibreres daglig.
Den moderne teknologien har høy sikkerhet og raske ”eye-trackers” noe som innebærer at laseren følger øyets bevegelser under behandlingen. Når du korrigerer synsfeilen din hos oss kan du være sikker på at kirurgene våre alltid bruker at du får best mulig resultat. Har du noen spørsmål er du alltid velkommen til å kontakte oss.

Leverandørene våre:
Laserutstyr fra Alcon, Baush & Lomb, Schwind, Zeiss og Ziemer.