Nyt hverdagen
Bestill tid


Forundersøkelsen vår gir svar på hvilken av behandlingene våre som passer for deg. Før forundersøkelsen må du svare på noen enkle spørsmål. Når du har fylt inn disse opplysningene blir du kontaktet av en av rådgiverne våre for timebestilling.

   
   
 
   

Har du eller har du hatt noen øyesykdommer?


Hva slags synsfeil har du?
Har det vært behov for å endre styrken på brillene eller linsene dine løpet av de 2 siste årene? 
 
 
 

Nyt hverdagen uten briller og linser
Takk !


Takk for at du har vist din interesse for Memira synskorrigerende behandlinger. Nå er du ett skritt nærmere et liv uten briller og linser!

En av våre synsrådgivere vil kontakte snarest mulig. Skulle vi ikke klare å komme i kontakt med deg, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på telefon 815 00 260, mellom 0800-1630.


Lukk
 
 
 
 
 

Personlig rådgivning
For oss er det viktig at du føler deg trygg, sikker og velinformert før din øyebehandling. Hvis du har noen spørsmål eller det er noe du lurer på, er du alltid velkommen til å kontakte oss. Vi er tilgjengelige alle hverdager mellom 8.00-16.30 på telefon 815 00 260. Du kan også kontakte din nærmeste klinikk på telefonen, via e-post eller ved å utfylle skjemaet under.

Melding


 
 
 
 
 

Takk !


Takk for interessen du har vist for Memiras øyelaserbehandlinger. En av rådgiverne våre vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid.


Lukk
 
 

4. Infeksjonsrisiko


Lav infeksjonsrisiko


Infeksjoner ved en øyebehandling er svært sjeldne. For å minimere risikoen for infeksjoner er det meget viktig at du følger våre retningslinjer og kontakter oss umiddelbart hvis du mistenker at du har fått en infeksjon. En ubehandlet infeksjon kan føre til at synet blir nedsatt, tross en rask behandling. Det kan gi permanente arrskader sentralt i synsfeltet som forstyrrer synet. Skulle du få en infeksjon behandles det med antibiotiske øyedråper.

I løpet av forundersøkelsen går vi gjennom eventuelle risikoer og bivirkninger gjeldende for den operasjonen som passer for synet ditt. Du signerer et samtykke til behandlingen vi anbefaler for deg dersom du ønsker å gjennomføre den. Ønsker du mer informasjon om dette før forundersøkelsen, kontakt kundesenteret vårt på 815 00 260 eller kundesenter@memira.no.

 

Hvofor velge Memira


 
Vi er Nordens, og Norges, ledende kjede innen øyebehandlinger.
Les mer >>
 

Trygghetsgaranti


 
Vi tilbyr trygghetsgaranti – slik at du kan være helt sikker.
Les mer >>
 

Spørsmål og svar


 
Mange går og lurer på om de skal få behandlet synesfeilen sin og har spørsmål rundt dette.
Les mer >>