Nyt hverdagen
Bestill tid


Forundersøkelsen vår gir svar på hvilken av behandlingene våre som passer for deg. Før forundersøkelsen må du svare på noen enkle spørsmål. Når du har fylt inn disse opplysningene blir du kontaktet av en av rådgiverne våre for timebestilling.

   
   
 
   

Har du eller har du hatt noen øyesykdommer?


Hva slags synsfeil har du?
Har det vært behov for å endre styrken på brillene eller linsene dine løpet av de 2 siste årene? 
 
 
 

Nyt hverdagen uten briller og linser
Takk !


Takk for at du har vist din interesse for Memira synskorrigerende behandlinger. Nå er du ett skritt nærmere et liv uten briller og linser!

En av våre synsrådgivere vil kontakte snarest mulig. Skulle vi ikke klare å komme i kontakt med deg, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på telefon 815 00 260, mellom 0800-1630.


Lukk
 
 
 
 
 

Personlig rådgivning
For oss er det viktig at du føler deg trygg, sikker og velinformert før din øyebehandling. Hvis du har noen spørsmål eller det er noe du lurer på, er du alltid velkommen til å kontakte oss. Vi er tilgjengelige alle hverdager mellom 8.00-16.30 på telefon 815 00 260. Du kan også kontakte din nærmeste klinikk på telefonen, via e-post eller ved å utfylle skjemaet under.

Melding


 
 
 
 
 

Takk !


Takk for interessen du har vist for Memiras øyelaserbehandlinger. En av rådgiverne våre vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid.


Lukk
 
 

3. Etter behandlingen


Etter behandlingen


Etter en øyebehandling kan du kjenne deg trøtt på grunn av den beroligende tabletten du får, og mange sover noen timer når de kommer hjem. Noen kan bli lysfølsomme, og det er bra om du tar med deg solbriller. I timene etter behandlingen er det viktig at du unngår å gni eller pirke i øynene eller områdene rundt, og at du følger instruksjonene våre. Det er helt normalt at synet er redusert rett etter behandlingen. Synet forbedres raskt og mange av kundene våre kan se på tv allerede samme kveld og er tilbake på jobb dagen etter. Det skal sies at helingsperioden er noe individuell.

Kostnadsfrie etterkontroller
Når du har behandlet en synsfeil hos oss er det viktig at du kommer på alle planlagte etterkontroller. Kontrollene er inkluderte i prisen. De fleste har behov for 3-4 etterkontroller. Første kontroll er etter 1-7 dager alt etter type behandling. Ytterligere etterkontroller gjennomføres I løpet av de neste 6 mnd etter en individuelt plan. Er det behov for flere controller enn det som er standard er også dette inkludert i prisen.

Viktig å tenke på etter behandlingen din
  • Bruk de anbefalte øyedråpene regelmessig til angitt tid.
  • Unngå å gni og pille deg i øynene de første dagene, og vær ekstra nøye med håndhygienen. For å minimere infeksjonsrisikoen er det viktig at du unngår vann i øynene når du bader eller dusjer den første uken etter behandlingen. Avstå derfor også fra trening, badstue og bassenger, og ikke bruk noen form for sminke.
  • For å forhindre at du gnir deg i øynene i søvne får du med deg øyebeskyttelse som du skal sove med i to påfølgende netter.
  • Ikke glem å gi beskjed Biltilsynet hvis du har briller som vilkår for førerkortet. Du kan sende inn dokumentasjon for å få fjernet dette vilkåret, dette kan du få fra oss på 3-månederskontrollen din.
  • Skulle du oppleve markante synsendringer eller smerte skal du umiddelbart kontakte din Memira klinikk.


 

Kan du behandles?


 
Svar på noen enkle spørsmål og få foreløpig svar på om du kan behandles.
Les mer >>
 

Hvorfor velge Memira


 
Vi er Nordens, og Norges, ledende kjede innen øyebehandlinger.
Les mer >>
 

Behandlinger


 
Forenklet kan man si at vi behandler alle typer synsfeil.
Les mer >>